• Goncalo Santos
    3.9k
    Njih treba biti strah Dinama vise nego sto se mi trebamo bojati. Momcad nam ostaje na okupu, upoznali su se, sad to sve funkcionira, a i bolji su od njihovih igraca uz svo postovanje prema svicarcima.

Tu je i orsic, specijalac za europu, doci ce sigurno jos koje zanimljivo ime.

Ne smije se ovo olako shvatiti ni slucajno, thun je ozbiljna ekipa, ali treba uci sa stavom da smo bolji i to pokazati na terenu kako i prilici Dinamu.

Zna se tko je kralj kvalifikacija u europi.
  • ElDorado
    11.6k
    nisam ali očito bili osigurali naslov
  • hardek
    10.2k
    Nije dobro, ali često se desi s tim malim ekipama da nakon neočekivanog osvajanja prvenstva ide raspad. Nadam se da će i sa Thunom biti tako
  • blue heart 72
    3.5k
    to nije mjerodavno. Nakon sto su matematicki osigurali titulu, otisli su u Spanjolsku na "medeni mjesec" i tamo lumpovali par dana i nalkon toga je bilo samo odradjivanje posla tih zadnjih par utakmica.
  • Fan
    2.4k
    Ne kužim zakaj gledate taj kraj prvenstva kad su prije zadnjih 7-8 kola praktički osigurali prvenstvo i zajebavali su se.
    S druge strane, ostali bez trenera i gotovo sam siguran da će im još koji bitan igrač otići prije tekme.
    U svakom slučaju, ako ih ne prođemo, jasno je da nismo kalibar za LP i to je to.
    Također bonus, uzvrat igramo doma.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Nazalost,najtezi moguci zdrijeb. Nema veze,mozda i bolje da je tako pa ce razina ozbiljnosti biti odmah na visokom nivou.
  • MateG
    332
    Kad će se znat službeni datum i satnica zna li se šta?
  • Nogo
    11.3k
    Stojke ne igra prve 3 utakmice :sad: :scream:

Nadam se da će nešto razraditi da to prođemo bez njega uspješno.
  • CerealKiller
    393
    I to sada igramo bez Stojkovica
  • Droljo
    28.7k

Tak se i ja tješim.. :lol:
  • Mulec86
    478
    Uzvrat u Zagrebu je plus, vjerujem u prolaz jer smo ipak razina više, ali da je moglo lakše moglo je.
  • Hnlovac
    6.2k
    Ako želimo LP, ima da se od 1.minute postavimo kao dominantna momčad koja treba ići u LP

Ako izgubimo, neka nam i Konferencijska na koju se pola foruma zgraža. Dinamo, kralj kvalifikacija, MORA dobiti Thun
  • db-izbjeglica
    20.8k
    ja sam već odavno prestao posebno analizirati te ždrijebove pretkola za ligu prvaka.

kog god dobili, taj klub bi u glavnom ždrijebu vrlo vjerojatno bio najslabiji mogući protivnik.
    ako se dinamo ne može razračunati sa takvim protivnicima u dvije utakmice, onda momčad jednostavno ne zaslužuje igrati ligu prvaka i to je to.
  • Noel
    21.7k
    Na početku sezone dok su još teške noge uvijek je bolje krenut sa nekim poluamaterima za zagrijavanje al nebi trebalo bit problema niti sa Thunom. Orša to sam rješava.
  • Sajla
    21k
    a kaj mislite kak je dečkima u Thunu? oni su izvukli dZG, od svih mogućih protivnika! :strong:
    da, mogli smo bolje proći u ždrijebu, ali imamo mjesec dana da se pripremimo. neće ni oni biti u optimalnoj formi iako im prvenstvo počinje tjedan dana ranije nego naše - njima je prvo kolo lige 3 dana nakon prve utakmice s nama. sve što se tiče tempiranja forme vrijedi njima isto kao i nama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.