• javolimtebejako
    5.3k
    jedna zanimljivost. Lionel Messi has scored more World Cup goals after turning 35 (10) than the following players in their entire careers:

- Cristiano Ronaldo
    - Thierry Henry
    - Maradona
    - Rivaldo
    - Neymar
    - Harry Kane
  • don
    20.1k
    strašna popunjenost na Austriji - Irak

IMG-9891.jpg

IMG-9893.jpg
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Ja sam apsolutno zadivljen da je Levis krcat na Austrija - Jordan. Utakmici koja bi vjerojatno u Beču imala poluprazan stadion. Trenutno je samo jedna utakmica bila slabije popunjena i to u Guadalajari, odnosno predgrađu Guadalajare. Sve ostalo je bilo krcato.

Od početka prvenstva čim su navijači počeli stizati je nekako rastao hype oko Svjetskog i u američkim medijima, baš sam pratio zadnjih par dana i svi su praktički kompletno u SP, NBA finale i Stanley Cup su pali u drugi plan, čak su brojke utakmice USA - Paragvaj bile bolje od Game 5 finala NBA.

Mislim da je trenutno SP što se tiče stadiona, praćenosti i generalne atmosfere oko turnira nadmašio očekivanja, da se zasad ništa od (opravdanih) sumnji prije turnira nije pokazalo točnima (osim iranske ekipe i Parteyja).
  • javolimtebejako
    5.3k
    što se tiče stadionaMathiasovi Chageri

stadioni su mi top, ovako vizualno kad gledas na telki izgleda brutalno. bas prikladno za svjetsko prvenstvo
  • Jos-Optimus
    11k
    na toj utakmici su stvari isle onako kako mi hocemo, a Mateo Kovacic je ubijao. Onda su poceli pustati ostre faule na njemu i ne suditi nam kornere i dosudili im nepostojeci smijesan penal. Lako je biti razigran nakon toga
  • Doktor Kunić
    6.6k
    da stadioni su nevjerojatni, popunjenost za čudo na nivou. Rezultati i igre su isto za čudo jako dobre koliko god se ovo sve podcjenjivalo. Zasada 1 utakmica bez golova i to ona za koju se najmanje očekivalo. Zasada top SP
  • mlinchica
    6.4k
    Fakat su stadioni odlični i krcati.
    Meni je ovaj “naš” u Dallasu top ali sinoć na Nor vs Iraq isto, sve puno… Norvežani koji veslaju uz hukove na tribini, (iznenađujuća) erupcija nakon iračkog gola, fotke su top topova.

IMG-1077.jpg

A večeras će isto bit odličnih kadrova.. uobičajene male zastave posvuda, naše i njihove..
  • Time
    1.8k

U potpunosti se slažem,ovo prvenstvo je pokazalo i koliko je bolji standard u Americi nego u Europi...oni bez problema placaju 3000-4000 dolara za Austrija Jordan.Gledam po tik tiko rulja se zabavlja po rodeu,grillovima... potpuno sam promjenio misljenje kad je prvenstvo krenulo.
  • Noel
    21.7k
    Za mene osobno ovo prvenstvo je top topova. Iznad svih očekivanja. Prijenosi i kamermani vrhunski, puni stadioni koji su fantastični. Impresivno izgledaju preko telke, kak je netko i napisao, baš za događaj poput SP. Bilo je i dobrog nogometa za sad i nekih poteza i likova po kojima se pamte uvijek svjetska prvenstva. Ludi Vozinha, Messi hattrick, dar mar u Tuniškoj reprezentaciji, bunker Cape Verdea protiv Španjolaca, šou Chrisa Wooda protiv Irana, "solidan" engleski sudca na otvaranju i pogledi južno afrikanaca puni čuđenja, pun tjedan ikonskih poteza a nije još ni završilo prvo kolo. Nadam se škaricama Petra Muse danas.

Jedina zamjerka su te proklete reklame i hidreišn brejk. Al ajde.. 4,5 od 5 zasad.
  • Hnlovac
    6.2k
    Također je jedna od najljepših stvari to što je apsolutno svaka nacija zastupljena s navijačima, dakle nema šanse da bi u Katru, J Africi, Rusiji ili Brazilu bilo 10 000 Navijača Norveške, Jordana, Haitija itd

Jbt, u Katru su radnike s gradilišta i arape oblačili u dresove Hrvatske, Meksika itd da bi ispalo da ima puno navijača

Doslovno svaka država ima dijasporu u SAD i popunjenost je zagarantirana.

Da nemaju foru s resellerima po kojoj su poznati i nakaradni hidration break, 10/10 prvenstvo.
  • Paggini
    87k
    Najgora stvar kod ovog prvenstva je što imam posao
  • Tom Hanks
    5.3k
    To je Jordan a ne Irak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.