• don
    20.2k
    ovo nije crveni?
    IMG-9898.jpg

činjenica je da je lik zaštićen ka polarni medvjed, već drugo SP za redom. Poput ovakvih stvari:
    IMG-9899.jpg

pogledaj ostale crvene kartone pa sam reci jel' bi drugi igrači dobili crveni za onaj start.
  • Hnlovac
    6.2k
    jedva čekam dan kad će se umirovit, i on i Ronaldo, dosta je više podređivanja nogometa njima

Dosta je ,vrijeme je za nove klince, dosta je GOAT debatea i drkice oce li patuljak zabit jos 300 golova
  • Droljo
    28.7k
    Messi nije niti najbolji argentinac u povijesti a kamoli nešto više...
  • podravskimodrikibicPMK
    195
    zuti.

Edit: vrhunski mi je kad se za procjenu crvenog vade slike a ne videi :grin:
  • don
    20.2k
    Edit: vrhunski mi je kad se za procjenu crvenog vade slike a ne videi :grin:podravskimodrikibicPMK

preko videa mi je još očitije.

• austrijanac
    11.5k

Admin na zoni i nije bas neki posao gdje nemos zakasnit koji put…
  • podravskimodrikibicPMK
    195
    preslabi kontakt koji prekratko traje, takodjer vidi se jasna namjera da ide na loptu (i po onom prvom kontaktu koljenom na zadnji dio koljeno protivnika)

Na kraju krajeva ako je Poljak svirao faul za ovaj prvi kontakt, jel uopce mogao dobiti crveni za ovo drugo? Iskreno ne znam, i da je kazem meni to nije za crveni
  • Doktor Kunić
    6.6k
    nažalost nikad nećemo znati da bilo koji drugi igrač ovo napravi kakva bi kazna bila..
  • podravskimodrikibicPMK
    195
    Ma nema price sigurno su i on i Portugalac s brojem 7 na ledjima zasticeniji od drugih al i da odklonim to, meni ovo nije crveni
  • ZG plavi 01
    370
    ja osobno bih dao crveni, ali evo poslao sam ti link kaj kaze sudac iz Svedske (znaci nemres reci da je lik pristran). Covjek kaze da je to prekrsaj za zuti. Vjerujem da covjek koji svaki tjedan sudi utakmice zna bolje od mene i tebe.
  • don
    20.2k
    nažalost nikad nećemo znati da bilo koji drugi igrač ovo napravi kakva bi kazna bila..Doktor Kunić

već smo saznali, ovo je bia crveni iako ga je iz skoka ovako zgazia, a Messi još i direktno ide na njegovu nogu.
    IMG-9900.jpg

pa pun ti je Twitter sudaca i tih eksperta iz emisija koji kažu da je crveni.

(isprike na ovolikom spamu sa slikama :grin: )
  • Krizy
    72.9k
    Na ovoj utakmici nismo došli do gola Argentine, nije da me nešto dira, ali samo kažemznajdatevolimja

Nije ni Dinamo protiv Tottenhama imao neke izgledne prilike u prvome poluvremenu. Da je gostima suđen smiješan penal uz smiješan kriterij u 34. minuti, misliš da bi došli do onakvog rezultata?

To je bila potpuna drugačija utakmica nakon primljenog gola ih smiješnog penala, ne možeš to gledati na takav način...
  • rioda
    16.8k
    smiješnog penalaKrizy

Kako je lijepo jučer rekao sudac na utakmici Francuske i Senegala, napadač je inicirao kontakt...
  • Ludovic IX
    11.8k
    treba unaprijed razmišljati, napravit dijete pa uzet roditeljski dopust onaj koji koristiš do 8 godine života djeteta..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.