• Kaiser
    339
    Šapit je teški kreten. Uživaj u sudjelovanju konju
  • ZG plavi 01
    369
    vec sam na 2-3 mjesta od nje vidio kako ce Englezi nas podjceniti i da cemo ih zato dobiti. Jebote, sportski si novinar i ti pricas takve gluposti. Evo sad ce Kane i Bellingham laganini doc na tekmu sa mislima "lako cemo mi".
  • Svi na Sjever
    3.5k
    da nas podcjenjuju, stvarno mi nije jasno da u 2026. oni jos u to vjeruju...ZG plavi 01

Nevjerovatno koliko izlizana i nevjerodostojna floskula u Hrvatskoj , koja se vadi po potrebi kao mit o atmosferi sa poljuda.

Henderson: Hrvatska je nezgodna i iskusna ekipa, Modrić je najbolji vezni igrac protiv kojeg sam igrao.

HR mediji: Englezi nas podcjenjuju.
  • ElDorado
    11.6k
    Toplak: oni misle da jedini igraju nogomet. Pa di smisle te gluposti
  • ElDorado
    11.6k
    Danas nitko nije izgovorio “danas svi igraju nogomet”. Jucer je Rendulic
  • Benedikt
    104
    Hoće li i Irak poput svih danas igrati nogomet?
    Ovo je jedna od utakmica koju nikako ne želim gledati, ali tu smo gdje smo.
  • KtcGoat
    6k
    Vale se smije na svaki kurac
  • ZG plavi 01
    369
    Norveski Dalic koji gura Sorlotha na krilo
  • KtcGoat
    6k
    Bebek prvi VAR na Kolumbija-Uzbekistan
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Kakvi klaunovi. Spominju Mbappeovih 42 gola u svim natjecanjima za Real i to navode kao top stvar za Francuze. Spominju i bolesne brojke "vanzemaljca" Halaanda koji su pravo zlato za Norvešku. Genijalci, ima još jedan "vanzemaljac" koji je također imao bolesne brojke ove sezone i koji bi nam zlata bio vrijedan na ovom svjetskom, a niste ga spomenuli.

Hvala linolada....
  • Dzoni
    6.1k
    Ovo s podcijenjivanjem je toliko otišlo daleko da polako postajemo i precijenjeni
  • emilperska
    16.7k
    Ovo s podcijenjivanjem je toliko otišlo daleko da polako postajemo i precijenjeniDzoni

Ne mogu nas podcijenit toliko koliko se mi možemo precijenit s ovim sporim i starim kadrom hehe..
  • Dinamosaur
    3.4k
    Na ovom stadionu je reklamni pano velicine tribine. A nama jedna tribina stoji prazna..c c

Nadam se da ovo nece postati trend izvan SAD
  • lukaoj
    233
    Ovaj Haaland ce zabiti 200 golova za repku. Ronaldo je s 26 godina imao 30ak golova za Portugal, Haaland vec ima preko 50. A danas ima puno vise utakmica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.