• Salva
    3k
    Kakvi klaunovi. Spominju Mbappeovih 42 gola u svim natjecanjima za Real i to navode kao top stvar za Francuze. Spominju i bolesne brojke "vanzemaljca" Halaanda koji su pravo zlato za Norvešku. Genijalci, ima još jedan "vanzemaljac" koji je također imao bolesne brojke ove sezone i koji bi nam zlata bio vrijedan na ovom svjetskom, a niste ga spomenuli.Sibirski plavac

Ovo mi je u rangu tovarskih mitomanija. Dajte malo realnosti, kako može biti isto 42 gola u La Ligi/LP i HNLu/EL.
  • Sibirski plavac
    9.2k

Ma mislio sam u smislu, kad već navode igrače koji bi svojim bolesnim brojem golova donjeli repkama puno, mogli su i Diona.

Stvarno ne vidim po čemu je ijedan naš napadač bolji od DDB
  • lukaoj
    233
    pa kad ne smiju. Dalic je svetinja i ako kazu kaj protiv njega to je svetogrdje. Meni i dalje nije jasno da oni nikad nijednu kritiku u studiju nisu njemu rekli nego samo "on najbolje zna"
  • Dzgšb
    2.1k
    Opasan Irak
  • NitkoBitan
    37.1k
    Opasan IrakDzgšb

Bombastican.
  • SanctaSanctorum
    332
    Kakav završetak poluvremena, odličnu utakmicu igraju Irak i Norveška.
  • Orc123
    15.9k
    Irak nezasluzeno gubi ovdje...ravnopravna utakmica, cak Irak vise cistih prilika.

Ovaj Husain napadac je jebeno dobat igrac, odlican u igri glavom, razumije nogomet, zna s loptom. Cudo da ga nitko u Europi nije upiknuo jer je definitivno moze igrat u dobeim klubovima.
  • mlinchica
    6.4k
    Kad bi Haaland imao jaču ekipu oko sebe pa da Mbappe ostane bar bez zlatne kopačke… ne volim tog malog francuzića. :grimace:

Meni i dalje nije jasno da oni nikad nijednu kritiku u studiju nisu njemu rekli nego samo "on najbolje zna"lukaoj

A nije baš nikad, Krunek je to fino upakirao jučer :lol:

"Očito se iz krugova bliskih reprezentaciji saznalo da se igra s tri u obrani. Ja sam ranije objašnjavao zašto mislim da možda ne bismo trebali igrati tako. Ali, tko smo mi da o tome odlučujemo. Postoje ljudi koji su svakodnevno s tim igračima i treba poštovati njihove odluke", izjavio je Kruno Jurčić.
    “ Igrali smo i u prošlosti s tri u obrani pa je bilo rečeno da više nikada nećemo, a sada smo se na to vratili.”
  • Hectorharatti
    406
    Čudo koliko su Stadioni dobro popunjeni
  • Hnlovac
    6.2k
    Na veliku žalost tetaka kaj svrsavaju na velike repke i razvikane spanere, ovakve tekme ispadaju vrh vrhova, i ni po čemu ne kvare svjetsko
  • Dzoni
    6.1k
    Husein je Bakrar za siromašne
  • NitkoBitan
    37.1k
    Kaj gleda pomocni sudac? Strasno tko sve sudi SP.
  • Dinamosaur
    3.4k
    Bas mocno izgleda ovaj veliki plavi kriz na norveskom dresu. Top dres
  • Dinamosaur
    3.4k
    ovakav gol u nasoj repki moze jedino Stojke zabit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.