• Pacho
    18.2k
    IMG-20260531-WA0019-1.jpg

Karipska obala Kolumbije
  • MateG
    327
    konzumiranje raznoraznog s našim Cordobom?
  • Facke
    8.3k

A kak si ti tam zavrsil? Te sam te navek stel pitati :smile:
  • Pacho
    18.2k

Skoro svi sa oceve strane obitelji su Hrvati iz jedne druge juznoamericke zemlje tako da otkad znam za sebe imam vezu s tim jezikom i kulturom, a uz to sam veliki dio zivota proveo u juznoj Kaliforniji gdje su latinosi oko 50% populacije tako da sam bio dodatno izlozen svemu sto ide uz njih. Zbog tog sam tijekom sluzenja u americkoj vojsci bio stacioniran u Kolumbiji jedno vrijeme. Svidjelo mi se, a i vidio sam poslovnu priliku (nije kokain :grin: ) pa sam odlucio probati i evo jos sam tu.

A evo jos par slika za temu:

IMG-20260601-WA0016.jpg

IMG-20260601-WA0018.jpg
  • Droljo
    28.7k
    Jesi bio u Vijetnamu?
  • Gemišt86
    481

"Jedne druge juznoamericke zemlje" = Argentina.
    Ne moras mi ni rec, znam da sam pogodio.
  • NKDZ86
    8.5k
    zli brat blizanac
  • KtcGoat
    6k
    Hrvati iz jedne druge juznoamericke zemljePacho

nodding-yes.gif
  • badjibadara
    9.8k
    Bađun je wannabe Pacho!

Ispeci prase bađunko!

Iduće godine nakon proslave dvostruke krune idemo kod Pache na after u Kolumbiju.
  • NitkoBitan
    37.1k
    Kad ce bit neka cokolatita sa druge strane stola?
  • Pacho
    18.2k

Argentina prvih 10ak godina, a nakon toga Paragvaj kad je Stroessner poceo nuditi dobre dealove.

Vanbracni sin

Streamat cemo zadnje kolo kraduci internet gerilcima, a onda goli preplivavamo Amazonu do Perua.

Inace, prije dva dana je u prvom krugu predsjednickih izbora zestoki desnicar neocekivano izdominirao i ocekuje se da ce u drugom krugu otresti komunjaru koji je iz legla sadasnjeg degenericnog predsjednika. Lijepih par dana.
  • Pacho
    18.2k
    images.jpg

AISelect-20260616-151431-Gallery.jpg

Jucer sam bio na legendarnom mjestu za al pastor tacose u CDMX-u. Posto sam bio u drustvu señorita pred kojima se pretvaram da nisam sabancina koja slika hranu za nogometne forume, ove sam slike posudio sa tripadvisora. Mislim da sam vec pisao al pastoru, ali radi se o svinjetini koja se pece sa kriskama ananasa izmedu mesa, a i ovaj ananas je na vrhu da bi cijelo vrijeme kapao na meso.
  • Dinamosaur
    3.4k
    sabancina koja slika hranu za nogometne forume, ove sam slike posudio sa tripadvisoraPacho

sabancina sa trip advisora koja misli da nije sabancina sa foruma
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.