• Fatos Beqiraj
    2.3k
    a tesko da mi mozemo dobiti nekog prejakog za nas u kvalama.

da i meni, ovako ako odes u el nemas toliko novaca i automatski moras prodavat i oslabit momcad. Sa lp bi usao sa najjacom momcadi
  • DerHerrKool
    1.1k

A čuj, meni vše smisla ima da igraš natjecanje u koje si se kvalificirao i kad ispadneš to je to.
  • Zagi
    17.8k
    A ima
    Al ovak smo imali i ovce i novce. To mi je draže od smislenosti.
  • DerHerrKool
    1.1k

To je. Bilo je više manevarskog prostora.
  • ŽacZgb
    383
    Dobrodošao doma Orša
  • NORTE
    25k
    Sljedeći put mu viči iz auta.Mali Zeus

Sreo sam ga i danas, samo mu poželio dobrodošlicu.
    Pomalo i tužno da takav igrač nije na SP-u, ali ima nešto i do konkurencije i forme.

Bitno da je on kod nas, a za repku ćemo lako.

Naježim se svaki put kad pomislim na trenutak kad je lopta skakutala prema golu Chelseaja.

Mi smo baš jebeni gigant.
  • Nogo
    11.3k
    ## Oršić: “Bit će emotivno kad istrčim u Maksimiru, a želim da Budimir zabije Englezima. Glavom!”

Mislav Oršić ponovno je u Dinamu. Povratnik u modru svlačionicu prvog dana priprema obratio se javnosti i govorio o povratku u klub, reprezentaciji i ciljevima u novoj sezoni.

“Presretan sam što sam opet ovdje. Bio sam tu četiri i pol, pet godina, Dinamo je moj klub i lijepo je vratiti se”, rekao je Oršić.

Usporedio je svoj prvi dolazak u Dinamo s današnjim povratkom.

“Drugačiji je osjećaj nego prvi put. Tada sam bio mlađi, ali i sada sam jako sretan.”

Svlačionica se promijenila otkako je otišao.

“Da, dosta se promijenila. Pričao sam s Mišićem i Zagorcem, samo su njih dvojica ostala. Puno je novih lica i dat ću sve od sebe da se što prije uklopim, upoznam momčad i ispunim sve zahtjeve trenera.”

Dinamu je cilj ponovno napasti Ligu prvaka.

“Svaki prvak želi ući u Ligu prvaka, tako i mi. Moramo gledati sebe, raditi maksimalno i biti spremni bez obzira na protivnika. Imamo kvalitetnu momčad. Prošle sezone bilo je puno promjena i oscilacija, ali nakon zimskih priprema prvenstvo je osvojeno uvjerljivo i vjerujem da možemo nastaviti tako.”

Poseban trenutak bit će njegov povratak pred maksimirsku publiku.

“Bit će emotivno kada ponovno istrčim na Maksimir, ali bit ću koncentriran na utakmicu i neću previše gledati okolo.”

Oršić se osvrnuo i na reprezentaciju Hrvatske te nadolazeći dvoboj s Engleskom.

Nada se da će Ante Budimir zabiti odlučujući pogodak.

“Nadam se da će Budimir zabiti barem jedan gol, glavom. Medalja sa Svjetskog prvenstva je na sigurnom, samo ne znam točno gdje je jer smo se selili”, našalio se Oršić.

Govoreći o svom pogotku protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu, rekao je:

“To je bio odličan osjećaj i najvrjedniji gol moje karijere.”

Priznao je da zasad nije puno pratio Svjetsko prvenstvo.

“Iskreno, nisam puno gledao. Nemam još osjećaj da je Svjetsko prvenstvo, ali naravno da ćemo pratiti Hrvatsku i vjerujem da će se taj osjećaj promijeniti.”

O utakmici protiv Engleske nije želio prognozirati rezultat.

“Teško je nešto predvidjeti. Nadam se da smo dobro pripremljeni. Znamo koliko su Englezi kvalitetni, ali ako ih uhvatimo u lošem trenutku i mi odigramo dobro, vjerujem u pobjedu.”

Za kraj je poslao poruku navijačima:

“Dođite nas bodriti na svim utakmicama. Dat ćemo sve od sebe da vas razveselimo.”

/Germanijak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions