• Jaro
    12.1k
    meni je ovo sportskija izjava i stav nego - "paaa, velik je uspjeh sto sm opce ovdje, cilj je proci skupinu, a poslije sto Bog da...."
  • Batigol
    172
    mislim da znamo kako ljudi/momcadi,sa takvim izjavama na kraju zavrse...
  • Zagi
    17.8k
    Nije ispalo loše za Valinčića.
    Nek se ekipa hrabri, to je sport.
  • ElDorado
    11.6k
    S obzirom da ćemo izgleda igrati 3-4-2-1 pitam se kaj bi moglo poći u krivo?
    - Vušković igra centralnog stopera, neiskusan s dosta grešaka u postavljanjima (nije moja izmisljotina dosta trenera to reklo) odmah u vatru
    - Wing back s lijeve strane naš najopasniji napadač, 37 godina, trošit ćeš ga nemilice na velikoj vrućini. Na Perišića ide njihov najopasniji dribler Saka
    - Wing back s desne strane Stanišić po vokaciji bek-stoper, godinama igra u klubu s 4
    - Zadnji vezni veteran 41 godina, drugi povratnik iz nezgodne operacije, godinu dana bez ritma ozbiljnog nogometa (argument pozna engleske igrače?!)
    - Sučić nikad igrao 10. Valjda je ideja da on i Baturina dupliraju krila u defanzivi.
    I tako cijeli taj sustav uvježbavan na jednoj prijateljskoj tekmi.
    Patit ćemo prvo poluvrijene žestoko. Napadači će biti daleko,
    bit će žešća bunkerica. Ak preživimo valjda ćemo preći na 4 i pokušati nešto napraviti prema naprijed.
  • Pacho
    18.2k

Stadion je klimatiziran
  • GOAT
    8.1k
    Dalic je puzao da bi Bubista hodao
  • ElDorado
    11.6k
    znam ali ipak….
  • Twisted1
    1.1k
    Stadion je klimatiziranPacho

i zatvoren. Bit će unutra 25 stupnjeva. Alibi je vrućina.
  • KtcGoat
    6k
    Stigli u Dallas
    Hrvatska-nogometna-reprezentacija-stigla-je-u-Dallas-popri-te-svoje-prve-utakmice-na-ovogodi-nj.jpg
    Hrvatska-nogometna-reprezentacija-stigla-je-u-Dallas-popri-te-svoje-prve-utakmice-na-ovogodi-nj-1.jpg
  • Oluja
    7k
    Bišćani.net:
    "Kako su objavili organizatori, u srijedu će na košarkaškom igralištu “Bigram” u Bihaću biti organiziran javni prijenos susreta između Hrvatske i Engleske, koji se igra u okviru grupne faze Svjetskog prvenstva 2026. godine. Ovim događajem Bihać simbolično „uzvraća“ Zagrebu na podršci koju su hrvatski građani pružili reprezentaciji Bosne i Hercegovine tokom njenog nastupa na Mundijalu."

Bihać je neka druga dimenzija što se tiče odnosa prema Hrvatskoj. Živim u blizini granice i tamo sam relativno često pa to mogu potvrditi iz prve ruke.
  • criticus
    8.2k
    Bihać je neka druga dimenzija što se tiče odnosa prema Hrvatskoj.Oluja

Postoji jedna jako bitna stvar, ratna povijest Bihaća je drugačija od ostatka Bosne, pogotovo središnje Bosne. On je branjen zajedničkim snagama Hrvata i Bošnjaka. Nebi uvlačio rat u priču al čisto info konteksta radi.
  • Oluja
    7k
    Imam osjećaj da bez obzira na ratna zbivanja u koja sam upućen Bihać tradicionalno više gravitira Hrvatskoj i Zagrebu nego Sarajevu. Možda nisam potpuno u pravu ali vjerujem da nisam niti u krivu.
  • Dinamosaur
    3.4k
    malo off topic, ali jel 'Taxi Edo' živ? Žuti kombinezon i kapa..
  • Pacho
    18.2k
    Definitivno su gravitirali otprilike Bakar-Senj podrucju gdje ih se prije ~25 godina cesto moglo vidjeti kako dolaze autobusima da bi plivali u pamucnim gacama i grudnjacima. Divan prizor.
  • Oluja
    7k
    znam na koga misliš ali nisam ga već dugo vidio pa ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.