• rioda
    16.8k

Ključna informacija je stric
  • Jaro
    12.1k
    Znači lik ima osnovnu školu, nezaposlen je i ima troje djece, ubio je jednog od jačih mafijaša i brani ga Ljuboduksy

ne kuzim kaj je tu cudno... LjPV - dobrotvor
  • KtcGoat
    6k
    Ljpv je njegovom stricu bio odvjetnik jos prije skoro 20g
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    ovo neki dan je ispalo drito euro po minuti :razz:Paulie

Jako nategnuto...ak makneš uvodni video, pauzu nakon svake četiri pjesme zbog preseljavanja bubnjeva te bacanje trzalica na kraju, bude ta svirka i skuplja.

Nisam fan, bil iz "opće glazbene kulture", razočaran (ne)kvalitetom zvuka + nije ispoštovana šira publika u smislu da "moraš" svaku večer u gradu u koji dođeš jednom u par desetljeća odsvirati top 5-6 stvari
  • Jaro
    12.1k
    nije ispoštovana šira publika u smislu da "moraš" svaku večer u gradu u koji dođeš jednom u par desetljeća odsvirati top 5-6 stvariZrnTSCHeZ

Pa najavljen je "no repeat" residency kaj ne? Dakle 2 koncerta mwdju kojima se ne ponavlja ni jedna pjesma. A kod Takvih bandova - kaj je tocno top 5-6 stvari. Po setlistama cini mi se fino rasporedjeno po vecerima...
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k
    Da, sve točno kak veliš...al osobno ne lajkam takav koncept kod koncerata koji su za tak široke (stadionske/festivalske) mase ...više sam za nešto poput 10-15 "best of" + 5 novih + 3 njima po guštu.
  • Jaro
    12.1k
    hmmm... da... samo - Metallica je na turnejama vec desetljecima. Imaju standard turneje nakon izdavanja albuma (best off + nove stvari u kojima ne pretjeruju). Album im je izasao 2023, imali standard turneju. Ovakvi eventi su za dugogodisnje fanove koji su odradili vec nekoliko (desetina) koncerata i zele "deep cutove" koji nakon toliko godina zapravo kod fanova ni ne postoje i u velikom broju ce ici na obje veceri - pa zele cuti sto vise razlicitih stvari.
    Ja Enter Sandman skipam kad slusam album jer izlazi na usi. I sad imas u Budimpesti 30 razlicitih Metallica pjesama, a standardno bi dobio mozda 20. To je 10ak "novih" pjesama.
    S druge strane imas bendove (Iron Maiden) koji cijelu turneju sviraju identicnu setlistu, ali su imali album turneja - classic set turneja pa se tu sirio set pjesama - ali u par godina - ovdje dobijes u par dana... (da je vremena i novaca - jer su koncerti postali bas luksuz, pa je covjek sretan sa sat i pol Offspringa na parkiralistu velesajma uz 10ak minuta obrada i solo bubnjeva i 5 minuta loseg standupa Dextera i Noodlesa)
  • ZrnTSCHeZ
    2.1k

Sve stoji, za istinske fanove obje večeri u kompletu s 32 pjesme su top iskustvo...za široke mase koje dođu na samo jedan dan nešto manje.

I dalje je najveća zamjerka na nedovoljno kvalitetnom zvuku koji se takvoj produkciji ne bi smio dogoditi.

Al da mi je netko unaprijed rekel da budu na koncertu Metallice puštali ogromne balon lopte u publiku za igranje, proglasil bi ga ludim...ono, Coldplay/Dino Merlin shema
  • javolimtebejako
    5.3k
    kolko vidim u 2 dana samo 2 stvari sa And Justice For All..tu se treba nac mjesta za Blackened, Shortest straw ili Eye of the beholder. moguce da se Larsu neda ili vise ne moze svirat te stvari
  • Paggini
    87k
    Ne volim taj glupi metal al jučer je Anthrax fkt bolesno dobro odradio koncert, da bi im rijec rekao. Cak mi ni taj vječni znojni smrad metalaca nije smetao
  • javolimtebejako
    5.3k
    vječni znojni smrad metalacaPaggini

jel gore to ili kad neko prdne na partiju?
  • ZGV
    3.9k
    Sinoć odličan Sabaton na Velesajmu
  • Paggini
    87k
    Metalci su gori, prdež barem ishlapi, ovi ne staju s perspiracijom
  • Paggini
    87k
    Sinoć odličan Sabaton na VelesajmuZGV

Jebeno je bilo od Anthraxa sto su se pomakli na 19:30 da ekipa moze ispratit oba koncerta
  • crophantom
    4.9k
    Od svih metalaca, ja samo Maidene pogledam ak su blizu.
    Kad smo kod koncerata, jel neko bio na Imagine Dragonsima kad su bili u Pulskoj Areni?
    Ja ih ne slušam, znam 3 stvari, ali sam bio prisiljen ici jer sam papučar, na kraju sam ostao oduševljen kak su to dečki odradili, jedna od boljih live izvedbi koje sam ikad vidio. Mozda je i sama arena pojačala dojam.

Malo pederski al lepo reklo bi se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.