• blue heart 72
    3.5k
    pa ti misliš da sektaši samo tako prepuštaju kormilo?
  • Dinamosaurus
    105
    Vidjet ćemo kaj će bit.

Ali Ukrajinci peru lovu u Hrvatskoj i to se zna, ne bi me čudilo da je ovo samo jedan od načina

Šteta jer će sad ovi opet bit konkurentni i dobit sudačke pogurance umjesto da im se rugamo jer su cirkus
  • ElDorado
    11.6k
    Ne bi rekao da je pranje love, za to ima pametnijih načina. Prije će biti trgovina utjecajem
  • vjeko1701
    25.3k
    Sve da je osam milijuna godišnje na pet godina, taman bi bili na nuli i podmirili dugove haha.Omake

Na to mi i smrdi cijelo vrijeme. Plenkovićev "partner" taman ulijeće sa cifrom koja im kroz par godina sanira dugove. HDZ-ovo spašavaje Hajduka.
  • Nine9
    168
    Taj Nosov ih želi ‘sponzorirati’ milom ili silom.

Koja je poanta najavljivati da će za dva dana poslati ponudu i još lagana najava kako to neće biti samo sponzoriranje nego partnerski odnos.
    U normalnom, logičnom poslovnom svijetu to bi se obavilo iza zatvorenih vrata pa bi se nakon dogovora krenulo sa PR mašinerijom, pretplatama, najavama transfera i brda i dolina.

U NK Splitska sponzoruša sve naopako.
    Prvo, da nekakav sponzor ulazi u instituciju kluba svojih članova i uvjetuje preko novina kakav će to odnos bit je za trenutni raskid suradnje jer ispada ko ucjena samo kaj su većina preretardirani da to shvate.

Oni izbora nemaju, doveli su se do prosjačkog štapa i ovo je sad tjeranje parama nepodobnih za novu viziju kluba. Platit će im se da odjebu, drugima će se platit da uvedu reda i kreiraju javno mišljenje.

A za par godina pojeo vuk tovara i na svim bitnim funkcijama ljudi koje je kapital postavio tamo.
  • Ivdzo11
    10k
    Pola lige zeli Shabanija iz Vukovara
  • emilperska
    16.7k
    Hajduk sad ima stvarno rekordne dugove. Rekao bi cak da je gore nego 2014. po ovom što kruži po Dalmaciji.
    Ova injekcija kolika god da je koristiti ce se u prvoj sezoni za hvatanje daha i odrzavanje glave iznad vode. Ako imaju gram mozga ulozit ce u pomocne terene i akademiju, ali ocekujem i nadam se da produze ugovor kaštelanskom četniku do 2030.
    Sljedeca sezona nije opasnost, eventualno ona iza ako ce ova skupina potomaka osloboditelja s Visa bit bar malo promićurna.

Mislim da je LP ove godine za nas bitnija nego prijašnjih godina da mi dobijemo svoju standardnu injekciju za 2-3 sezone..
  • rioda
    16.8k
    HNS osniva neki fond od milijun eura iz kojeg će nagrađivati klubove ovisno o broju minuta mladih igrača

https://sportklub.n1info.hr/nogomet/shnl/hns-uvodi-velike-promjene-milijun-eura-za-mlade-igrace-i-nova-pravila-u-domacem-nogometu/
  • criticus
    8.2k
    HNS osniva neki fond od milijun eura iz kojeg će nagrađivati klubove ovisno o broju minuta mladih igračarioda

Jel moguće da oni naprave ovako nešto smisleno?!

Ja sam absolutne šokeran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.