• Jaro
    12.1k
    Ah, da se jednom slozim s Vini Jr. - odbijanje izjava (OK, cojela Bra repka) - u poluvremenu - kaze "Platit cemo kazne, al izjave necemo davati"

bas su usrali sa svim tim sugavim americkim forama...
  • Ivan0302
    1.7k
    Tunis je smijenio glavnog trenera Sabrija Lamouchija nakon poraza 5-1 od Švedske u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva.
    ​Wahbi Khazri preuzet će ulogu privremenog trenera u sljedećoj utakmici protiv Japana u nedjelju, a planirano je da ostane na čelu reprezentacije do kraja Svjetskog prvenstva
  • Noel
    21.7k
    naravno da bi bio neuspjeh, ali zašto sramota?db-izbjeglica

Kako nebi bila sramota da od 48 reprezentacija mi budemo u ovih 16 koje ne prolaze dalje.. ako za hrvatski nogomet i reprezentaciju nije sramota da budemo u društvu Jordana, Curacaa, Zelenortskih otoka, Južne Afrike, Katara, Arabije, Uzbekistana, Paname, Irana, Haitija, Iraka, Novog Zelanda onda neznam kaj je sramota. Naravno da bi bila sramota. I briga me kaj bi reko svijet, dal bi to njima bila sramota ili nebi, sramota bi bila za nas osobno, naš nogomet i našu reprezentaciju.
  • Hnlovac
    6.2k
    Ajmo Cabo Verdee

• NKDZ86
    8.5k
    Španjolci umjesto trenirke obukli vreće za smeće one crne
  • fakin
    4.8k
    Španjolcima na klupi Yamal, Olmo, Zubimendi, Williams
  • NerminB
    1.6k
    Napokon jedan od favorita.
  • Time
    1.8k
    Tko je ovaj komentator? Napokon da lici na nesto
  • Raul
    435

Zoran Grgić
  • Raul
    435
    Španjolci zasada u prvoj brzini
  • podravskimodrikibicPMK
    194
    Meni najgori kojeg sam slusao, tolko nepotrebnih rijeci i recenica, ponovio je Zelenortski otoci u raznim oblicima 15ak puta, kaze sad maloprije prvi put su ozbiljnije dosli pred gol Spanjolske
    Stari no shit, to vidim i sam jer nebi vjerovo i ja gledam utakmicu...
    Ne mogu ni ove promjene tonaliteta za svaku drugu rijec
    Ima jos par stvari koje bi mogao nabrojati

Sve u svemu meni uzasno iritantan
  • db-izbjeglica
    20.7k
    Kako nebi bila sramota da od 48 reprezentacija mi budemo u ovih 16 koje ne prolaze dalje.. ako za hrvatski nogomet i reprezentaciju nije sramota da budemo u društvu Jordana, Curacaa, Zelenortskih otoka, Južne Afrike, Katara, Arabije, Uzbekistana, Paname, Irana, Haitija, Iraka, Novog Zelanda onda neznam kaj je sramota. Naravno da bi bila sramota. I briga me kaj bi reko svijet, dal bi to njima bila sramota ili nebi, sramota bi bila za nas osobno, naš nogomet i našu reprezentaciju.Noel

Kakve veze ima uzbekistan, curacao, jordan, irak i ostali, sa hrvatskom na ovom natjecanju?

Konkurenti su engleska, gana, panama... i bio bi popriličan neuspjeh ne proći skupinu. Jako loš rezultat! Prošli ne prošli skupinu, neki od stožernih igrača će se oprostiti. Ako ne prođemo, izbornik i stručni stožer moraju ići (možda čak i neovisno o rezultatu)... i to je to, nove reprezentativne akcije kreću za par mjeseci. Život ide dalje, to je samo nogomet.

Ne znam kako se manifestira ta moguća sramota? Kolokvijalno to možemo nazvati tako, ali što konkretno se treba dogoditi, koje su posljedice za to sramoćenje?
  • Noel
    21.7k
    Ne znam kako se manifestira ta moguća sramota? Kolokvijalno to možemo nazvati tako, ali što konkretno se treba dogoditi, koje su posljedice za to sramoćenje?db-izbjeglica

Ustvari u pravu si sa pitanjem kako se manifestira za moguća sramota. Gledajući ljude poput Kustića, Pletikose i ostale glave hrvatskog nogometnog saveza, ništa se nebi dogodilo specijalno, nikakve posljedice. Nemaju ni srama ni obraza. Da se dogodi stvarno situacija da ispadnemo već u prvom krugu ne bi se propitkivala HNS familija i greške stručnog stožera nego bi slušali priče o dvije medalje iz 2018 i 2022.
  • hardek
    10.2k
    Grozna Španjolska u prvom poluvremenu. Jel Olmo ozljeden? Jer ovo je baš tekma za njega
  • Droljo
    28.7k

Na klupi je. Vjv bude ušao drugo jer je ovo užas sada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.