• Nolifer
    15.2k
    Odlična tekma izmedju Japanaca i Tulipana.

Prava šahovska bitka i na kraju svakome po bod.

Mislim, da bi se naše trupe mogli ugledat na Japance, da vide kak se bori i kaj je red, rad i disciplina.

Nama bi bod bio ko kuća, na otvaranju protiv uvijek neugodnih Engleza
  • Plavi-9
    974
    Ovo nije bilo ni malo ponizno od japanaca...
  • Krizy
    72.8k
    Nizozemska i Hrvatska jedini neporaženi, a mi smo ih i izbacili na jedanaesterce
  • ZG plavi 01
    361
    Jes mi uvijek bilo zao kaj nasi ne pjevaju ovako srcano himnu nego uvijek kao da im je netko pistolj u glavu uperio...
  • don
    20.1k
    ima li na yt ova službena pisma SP-a?
  • Hnlovac
    6.2k
    Stvarno moram pohvaliti većinu stadionskih zdanja na ovom svjetskom. Mislio sam da stadioni bez krova za američki nogomet neće biti na razini modernih Europskih arena ,ali izgledaju TOP i monumentalno prijenosu, pogotovo kad se na tribinama isprepletu žuti, crveni, bijeli, plavi dresovi

Sada Ekvador i Obala Bjelokosti, stadion pun žute i narančaste boje, lijepo vrijeme i vedro nebo. Meni puno prikladnije za svjetsko nego neka moderna arena od 40 000.

Također, u SADu kao melting potu ima 500 000+ potomaka valjda bilo koje nacije, dakle navijači su zagarantirani
  • plavosrce
    141
    Ekvador - ekipa s 11 tamnoputih igraca na terenu i punim stadionom bijelaca
  • don
    20.1k
    slažen se, bolje ovakvi stadioni nego neki manji sa krovovima. Izgledaju "svjetski" :grin:
  • Hnlovac
    6.2k
    generalno, za klupska natjecanja preferiram kompaktne arene da bude paklena atmosfera, ali za svjetsko prvenstvo koje je praznik nogometa i susret svjetskih nacija, što veće i monumentalnije, to bolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.