• vjeko1701
    25.3k
    UEFA još uvijek nije uspjela doći do pobjede protiv AFC-a na ovom prvenstvu.Mathiasovi Chageri

Možda, al i dalje će imati više reprezentacija u top 8 i više medalja na kraju.
  • Nolifer
    15.2k

Sa večinom se slažem, nitko ne osporava medalje niti uspjeh ni borbenost naših trupa...

Aludirao sam zapravo da bi mogli biti kao oni borbeni, protiv Engleske sada i gristi za rezultat, da se lako ne predaju, ako nešto krene po zlu i zato sam skromno rekao, da bi bio zadovoljan i sa Xom na kraju protiv njih

Prvo, ako preživimo prvi njihov udar unutar 15 minuta je dobro, ostalo ćemo vidjet na čemu smo..
  • vjeko1701
    25.3k
    Aludirao sam zapravo da bi mogli biti kao oni borbeni, protiv Engleske sada i gristi za rezultat, da se lako ne predaju, ako nešto krene po zlu i zato sam skromno rekao, da bi bio zadovoljan i sa Xom na kraju protiv njihNolifer

Prvenstvo je maraton a ne sprint. Naravno je bi bilo odlično uzeti Englezima bod/ove već u prvom kolu, al mi smo najviše toga postigli pametnom raspodjelom snage i energije. Očekujem konzervativni pristup, igru na to da ih se maksimalno umrtvi i onda kaj bude od toga bude. Nije to predaja.
  • criticus
    8.2k
    Iskreno, za mene bi sve osim nekog minimalnog poraza protiv Engleza bilo iznenađenje. Gledao sam ih dosta, Tuchel ih stvarno dobro vodi i izgledaju izrazito moćno. Za mene su najveći favoriti prvenstva. Naša nada je jer im igrači imaju duge sezone i sigurno se ne tempiraju za prvu utakmicu prvenstva. Ove priče da nam Englezi leže se temelje na dva momenta. Odnosni temelji su jako klimavi.
  • dinamo u srcu
    2.9k
    Moje realno viđenje situacije prije početka svjetskog.

Osjećaj oko reprezentacije je loš, razočaravajući, a ako izgubimo od Engleza sa 2:0,3:0 bez ispaljenog metka, bit će drvlje i kamenje po Daliću od novinara do svakog navijača.

Ali Mi sa Dalićem igramo na rezultat, nikakva ljepota samo rezultat. Tako da ne oĉekujem da će naše igraĉe uzdrmat jako težak poraz od Engleza. Njima je cilj proć skupinu i to bi trebali.

Ĉak nam i raspored ide u korist, imamo odmah Engleze, pa poslije na papiru ekipe koje bi trebali pobijedit.

Afrikanci u zadnjem kolu koji nam objektivno leže i sa pobjedom u zadnjem kolu ekipa se diže, kreće euforija u narodu i onda je sve otvoreno.

Playoff, Produžeci, eventualni penali sa Livakovićem na golu su naša prednost i bit ćemo jako opasni svima.

Tako da ako do zadnjeg kola budemo u igri za prolazak i eventualnom glatkom pobjedom protiv Gane, svi sve zaboravljamo i tek onda kreće pravi turnir. Ne očekujem previše, ali mislim da će nas igraĉi iznenadit i odigrat lavovski.

Ne oĉekujem previše, a nadam se zlatu.

Doček, MPT, hipodrom drugi dio,državni praznik, neka igre krenu.
  • Paggini
    87k
    Ali Mi sa Dalićem igramo na rezultat, nikakva ljepota samo rezultat.dinamo u srcu

Pa mislim da nijedna ekipa u povijesti nije igrala primarno na ljepotu, dok im je rezultat sekundaran. Igranje na rezultat se podrazumijeva, ne znam zašto se još uvijek ovakve glupe rečenice koriste da opravdavaju potpuni izostanak smislene igre u reprezentaciji.

Da, ako s tom igrom osvoje prvenstvo ili medalju, jebiga mi ćemo svi biti debili naravno, ali prije dvije godine smo bili nemoćni (i granično balavi) na Europskom protiv krljave italije, jebene albanije i španjolske koja nam je mogla komotno još dva tri uvaljati da im se dalo. I sad, dvije godine starija ekipa, gdje su dva nositelja skoro cijelu sezonu izbivala, a druga tri imaju skoro 120 godina bi trebala proći nešto bolje?
  • Noel
    21.7k
    Želje, predikcije, različita mišljenja, svako ima nekakva svoja viđenja, ali mislim da se svi možemo složit da bi neprolazak ove skupine u ovom formatu SPa bio ogroman neuspjeh i velika sramota.
  • Paggini
    87k
    Nekakve želje, predikcije, različita mišljenja, svako ima nekakva svoja viđenja, ali mislim da se svi možemo složit da bi neprolazak ove skupine u ovom formatu SPa bio ogroman neuspjeh i velika sramota.Noel

A ovo ne mogu zamisliti da se ikada dogodi. Ja ću osobno biti zadovoljan ako dođu do osmine finala, sve iznad je vrhunski turnir.
  • Niko1986
    7.1k
    Želje, predikcijeNoel

Ja mislim da moramo doći do osmine finala. Hrvatska pripada među 16 najboljih, a onda od tamo dosta utječe ždrijeb, kartoni i slično.
  • Pacho
    18.2k

:lol:

Mislim da su ovo autisti s 4chana prije 10ak godina poceli gurat kao white power simbol da bi trolali i pokazali koliko su mediji retardirani. I uspjelo im je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.