• Facke
    8.3k
    Decki moji , WhiteBit daje Barcelone po sezone 10 milja.
    Da tulke daju Hajduku opet im nebu dosta da neke napraviju. Klub je voden amaterski , dzabe te pare.
  • badjibadara
    9.8k
    o_39113731_1280.jpg

Ukrajinski poduzetnik i kripto milijarder Volodymyr Nosov, osnivač i predsjednik grupacije WhiteBIT, jedne od najvećih europskih kriptoburzi, danas je doputovao u Hrvatsku zajedno sa suprugom.

To mu je suprug?
  • Masto
    1.5k
    Milodar živi vječno
  • FazeN
    6.9k
    To je već sve dogovoreno ima nekoliko dana, a ako je vjerovati Piriću i onim što priča okolo ide cifra do 8,9m godisnje
  • Krizy
    72.8k
    Da je 89 milijuna malo je za takvu struku
  • Dudu
    3.1k
    Realno top ugovor ako je istina
  • Carrasco
    7.2k
    I sa sucima i sa milijunima Dalmacija neće dobiti novog šampiona
  • Pacho
    18.2k
    Kako ce to proci ona uefina pravila o trzisnoj vrijednosti?
  • Olmic
    5.6k
    Tko normalan moze pomislit da ce on utuc 10-15 milja i imat 0% utjecaja na odluke. Na koji nacin ce on vratit investiciju?
  • Dendle71
    390
    Ovakva ponuda ili na kraju ugovor bi trebao upaliti sve crvene lampice/flagove kod naših institucija. Firma koja je registrirana u HR pred 4 tjedna, bez prihoda, sponzorira propali klub s nekih 8/9 M€ godišnje - to im je kao prva aktivnost na tržištu!
  • Dendle71
    390
    ja mislim da će UEFA to malo detaljnije istražiti. Za razliku od naših institucija.
  • Dzoni
    6.1k
    Jebe se njima za Europu, jedini im je cilj sjebat Dinama i samo za to žive. Ban iz Europe bi im još došao kao pomoć jer se koeficijent i dalje dijeli na 4, a imamo 3 kluba ako nema zamjene uz manje gust raspored.
    Što će biti nakon ili dok ne ostvare to, apsolutno je nebitno kod većine.
  • dumitrumitu
    1.9k
    Kakve institucije? Nedavno je dobio licencu za svoju kriptomjenjačnicu u Hrvatskoj. Vjerovatno mu je uvjet za dobivanje licence bilo ovo ulaganje. Slično kao Gazprom u Srbiji.
  • FazeN
    6.9k
    Kako ce to proci ona uefina pravila o trzisnoj vrijednosti?Pacho

To se realno lako zaobiđe pogotovo u klubu kao Hajduk koji ima dugove i probleme s infrastrukturom.
    A da ne govorim tko ih vodi pa da neće naći kakav loophole

Naprimjer ovako sam ja to shvatio kroz neke priče s ljudima,

Pirić i suprug mu ulože pare u klub, idu kao sponzorstvo recimo, uefa provjerava prvo i glavno jel sponzor LEGITIMAN, ovi su već u nogometu po ostalim klubovima i tu ne bi trebali imati problema.
    Drugo uefa bi trebala provjeriti što Hajduk planira s tim novcima ovisi o cifri, a Hajduk uloži vecinu u infrastrukturu i dugove ocisti, uefa odmah gleda kako je klub zdraviji i stabilniji te propisuju da su sredstva otišla na stabilnost i infrastrukturu, a sportski budžet bi onda rastao tek postupno sa ostalim stvarnim prihodima kluba.
    Klub bi tako išao pod stabilne i mogli bi jačati kadar pomalo bez ikakvih problema.

E sad vjerovatno oni znaju još više rupa u tom svemu.
  • duksy
    632
    Hoće li sad imati i kapetansku traku duginih boja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.