• badjibadara
    9.8k
    Prvo ih javno otpišeš pa ih onda zoveš na pripreme :rofl:NVKOD

Moraju zbog UEFA-inih pravila. Pod ugovorom su i ne smiju ih izostaviti.
  • SanctaSanctorum
    326
    Grade dobru ekipu, bit će konkurentni, mogli bi se potući za 7. mjesto sa Goricom i Osijekom.
  • Mr Anderson
    19.7k
    Realno, od bitnih igrača u odnosu na prošlu sezonu tu fale samo Rebić, Almena i Šarlija, vratili su se Karačić i Žaper, kupili su ovog s Kosova. Ne znam kaj misle s Krovom i Hugom ako ne nađu drugi klub. Ako prodaju Pukstasa i Sigura vjerojatno budu kupovali. Ne bi ja njih otpisao iz borbe za 2. mjesto.
  • Zoran
    618
    Oni su jebe.o nepredvidljivi… puno je kod njih nepoznanica tako da je tesko predvidjeti koji ce biti. Puno toga ovisi i o nama. Ako dobro krenemo nece imati sudackih poguranaca na jesen ( sto je postalo standard-valjda da liga bude cim duze zanimljiva) i onda bi moglo biti svega. Ali ako stvarno odu sva trojica otpisanih +rebić, pukstas i sigur uz neprovjerena pojacanja kaze im se zanimljiva sezona. Ma uostalom tko ih je.e - ipak su oni najveći Hrvatski klub ( kako sami sebe zovu) i zato ih treba svaki put pobjediti i nabijati im komplekse.
  • Peškaman
    9.3k
    Nejasno mi je kako im se Žaper uklapa u filozofiju, momak ima dobro velik ugovor (prema nekim 600ak tisuća €).
    Ako su stavili Krovinovića,Huga,Šarliju na otpis zbog veličine ugovora što je s njim.
  • rioda
    16.8k

Deficitarna im je pozicija, probat će s njim još jednom. Riješiti ga se teško mogu zbog ugovora
  • Omake
    18k
    Po Španjolcima Istra je Koskia prodala za svega 400 tisuća eura.
  • deda
    46.3k
    Prodala bi ga ona za koliko god treba Alavesu. Te brojke između njih su potpuno nebitne.
  • Frizura Robija M
    455
    Žaper im je još dvije godine na plaći tak da im preostaje jedino nadat se da će nešto proigrat kako bi ga eventualno dogodine uvalili negdje dalje i skinuli s plaće.
  • fakin
    4.8k
    - Želim potvrditi da ćemo za dva dana poslati Hajduku najveću sponzorsku ponudu u njegovoj povijesti. Naš cilj nije biti samo sponzor. Želimo biti partner koji će pomoći da Hajduk postane broj jedan.

eto da i to vidimo.
  • superhik
    12.7k
    "Kada sam prije nekoliko godina došao na sastanak u Barcelonu, klub je iza sebe imao pet loših sezona. Tada sam predsjedniku Joanu Laporti rekao: "Upravo ste potpisali ugovor s dobrom srećom."

Ovo zvuči kao one vidovnjačke TV prevare
  • Efes Pilsen
    16k
    Ako se ne varam i 1,5 mil € bi bio rekord?
  • db-izbjeglica
    20.7k
    ljudi moji, njima da lik da identičan sponzorski ugovor kao barceloni, oni će se posvađati oko tog novca.

jednostavno su glupi!
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    E da je nogomet tako jednostavan da samo mozes ulupati lovu i bit dobar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.