• Calello5
    141
    Po meni osim Rajića eventualno, ostali nikad neće biti kalibar za Dinamo.
  • MateG
    327
    Kakva je situacija s K. Radošem?
  • plavizg
    3
    Simic i Zaja potpisali prije par dana profesionalne ugovore do ljeta 2028.
    Oba u B ekipi konkuriraju za lijevog beka.
  • mali M
    10k
    Vi koji pratite klince slobodno napišite svoje mišljenje i potencijal istih... Nekad sam pratio sve uzraste, ali nažalost zbog obaveza i lijenosti neznam kakvi nam dolaze u Dinamo 2.
  • hardek
    10.2k
    Postoji li mogućnost da klub dogovori sa Maxsportom prijenos svih utakmica B ekipa na svojoj platformi?
  • deda
    46.2k
    Koliko znam 3 tekme se prenose po kolu i tu klub nema utjecaj, ovi sami rade izbor.
  • Zagi
    17.8k
    Ako ne budemo prenošeni svako kolo kao jedan od 6 u 10 klubova druge lige e za to bi stvarno netko trebao odgovarati.
  • Omake
    17.9k
    Cibalia je prenosila dosta utakmica lani na svom youtube kanalu. Mislim da je i BSK.
  • Borovljanin
    601
    Zna li se ili se planira nešto oko ulaznica za domaće tekme Druge ekipe u Zaprešiću?

Tipa besplatno za članove ili takvo što? Kad će se uopće igrati prva tekma?
  • Zoran
    617
    Ovo je super ideja i neka je netko predloži na članskom danu… besplatan ulaz za članove na tekme Dinama 2. Čim bi bilo više ljudi igračima bi bilo ljepše igrati, a s druge strane i poklon za članove.
  • SanctaSanctorum
    312
    Ne znam baš hoće li biti besplatno, osobno očekujem neku malu cijenu. Mislim da će nam druga momčad imati veću gledanost od nekih prvoligaša. Definitivno će podići praćenost druge lige, jedva čekam vidit klince kak će izgledati na tom nivou. Nadam se, kao što su gospoda gore pisali, da će se naći model da se tekme prenose na Dinamo Plusu u slučaju da ne budu izabrane za prijenos.
  • javolimtebejako
    5.3k
    znaju li se datumi tekmi vec?
  • Mazalo
    507
    igraju li Zdralovi na Brdu ili u Bjelovaru?
  • Papastrumf
    23.1k
    Prvenstvo pocinje 22.8.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention