• Jurki
    25.8k
    ako ostanu na ovim "pojacanjima" realno je zaostatak 10 bodova nakon 1/4 prvenstva, al imaju sudacku masineriju iza sebe pa bu sikak nekaj manji zaostatak.
    Ovo na papiru izgleda ko kisela voda tj mrvu jaci Belupo.

to za Šepića sam vec zaboravil, da se kenjalo.
    Al da,!tak nekak bude.
    Ljudi su debili, jebiga i ne kuze pol kurca. Da smo ga škartirali na nacin kao i hrpu drugih igraca, nebi nitko ni primjetil.
  • crophantom
    4.8k
    sve se slažem samo je moje razmišljanje da nece imati sudačku masineriju iz razloga koje sam naveo.
  • rioda
    16.8k
    ali sjeti se početka prošle sezone i prvog kruga prvenstva za ove dole. Očajna igra ali penal ovdje, crveni ondje i to ti je dosta protiv većine ekipa iz donjeg dijela.vjeko1701

Nije nevažno spomenuti da su u prvih osam kola šest utakmica igrali doma. U prva tri kola su imali tri domaćinstva.
  • Dzoni
    6.1k
    Očekujem skoro sve isto kao i prošle sezone, samo s manje kvalitetnim protivnicima
  • Jurki
    25.8k
    nikad ne podcjenjuj ljude u crnom koji imaju fučku, zastavicu i kartone u ruci.
    Al da, ove mjere stezanja remena nisu korist sekti koja zivi od hajpanja po medijima, da opravdaju svoje postojanje.
    Oni ce gledati da ovog Poljaka i Garciju sparadiraju cim prije.
    Ako imaju manje gledatelja tj toliko da nece moci srati o punom šekretu na svakoj utakmici.. cijela prica im pada u vodu.
    Isto tak je moguce da se stvari unutar samog Saveza promijene ako institucije pokucaju na vrata.

neki rekordi bi trebali pasti koji nisu prosle sezone. 100 golova u sezoni, micanje Dudua sa vrha najjaceg topnika lige u jednoj sezoni.
  • rioda
    16.8k
    Oni su tog Grafa uzeli samo da odradi prljavi posao i riješi se skupih ugovora. Nije to sad ne znam kakva znanost da ti treba 'stručnjak' iz Poljske da to odradi, samo što nitko od njih ne želi preuzeti odgovornost za to, posebno kad će se raditi o Livaji. Poljaka će se lako riješiti kroz par mjeseci ili pola godine, a vodstvo kluba i NH će ostati čisti, kao nismo mi to ništa, sve je Graf sam radio
  • Jurki
    25.8k
    vidjeli kak smo mi lani pospremili, provjetrilli i pocistili svlacionicu, pa misle da ce oni istom metodom do rezultata.
    Dobro velis, najlakse je rijesiti se igraca, al treba imati viziju, znanje i novaca napraviti remont koji bu donesel rezultate.
    Oni od toga nemaju nista.
    Financijski gledano, osim Rebica nisu se rijesili niti jedne jake place. A i on im je jedini donosio neku dobit na terenu.
  • DiddyGuela
    6.1k
    Oni za razliku od nas prosle godine ne provjetravaju svlacionicu vec rezu gdje mogu jer su financijski devastirani. A to je ogromna razlika. Njih ceka sezona "Harisa Bukve i Illuridzea" odnosno besplatnih no name igraca. Prema tome sve ove njihove price o ciscenju senatora (valjda po uzoru na nas?) su cista mitomanija. U blagajni je paucina i to je jedini razlog njihovih kadrovskih rezova.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Ne znam o cemu se ovdje raspravlja kad ni oni ni Poljak ne najavljuju ni titulu, a ni europu. Lik je doslovno prosuo navijacku floskulu o zalaganju kad su u pitanju ocekivanja.
  • fakin
    4.8k
    Vidim nevolje u raju, napadaju svoje prijatelje
  • Crni86
    22.1k
    Nije to sad ne znam kakva znanost da ti treba 'stručnjak' iz Poljske da to odradi,rioda

Nije, al ti nijedan domaci to zbog razno raznih pritisaka nece napravit. Stranac koji ce na kraju otic u svoju zemlju nazad i koji nije svjestan pritiska ovdje i bude.

Mislim da si dobro idnetificirao zasto je doveden upravo stranac.

Ovaj ce to odradit, navijaci podivljat a uprava ce poljaka gurnut niz stepenice i ogradit se da oni nisu mislili na takav zaokret bla bla bla
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Po meni je ovo jedino logicno sto hajduk radi.

Znaju da ne mogu s nama u borbu za titulu jer smo prejaki trenutno. Radje ocisti sve, europu ce izborit nekako. A da opet idu u neki ludi pokusaj stizanja nas samo bi ispusili opet
  • Jurki
    25.8k
    ovakvom politikom ce postati Lokomotiva na moru.
    Kak god ludo zvucalo, trebali su ostaviti Krovinovica, Šarliju i Rebica u rosteru. To su im jedini igraci koji zbog svojih godina i nekakvog iskustva mogu dati stabilnost ekipi za Hnl uvjete.
    Sa juniorima i bezveznim igracima sa Kosova ne mozes napraviti momcad koja bu izbacila nekog klinca koji ce sutra napraviti lukrativni transfer.
    Na valu dobrog transfera Vuskovica i njegovih dobrih igara vani su prodali Prpica i Mlacica.
    Ako je srž momcadi truo i los, ni ti buduci Prpici i Mlacici nece isplivati, vec ce se utopiti u sivilo ekipe. Na primjeru ta dva igraca koji nisu napravili nist vani, ce ih bogatiji kupci ignorirati, pa ce i jaci transferi izostati.

Edit: zato je Boban proslo ljeto zelio ostanak Petkovica i Pjace.. jer novosklepanoj momcadi trebaju igraci koji mogu dati stabilnost da ne dojde do raspada u kriznom periodu.
  • Pacho
    18.2k
    Iako su ostali frustrirani zbog predoziranja fritulama, oni ce na ovaj period kad su bjesomucnim trosenjem na kredit bili donekle konkurentni gledati sa sjetom. Takav period vise nece dozivjeti.

Dok se oni izvuku iz govana u smislu da se vrate na 0, ako uopce uspiju, mi cemo barem par puta uzeti pare od LP, ostvariti XX jebenih transfera te ih prestici i po ostalim prihodima zbog novih stadiona. Game over.
  • Jurki
    25.8k
    s postojecom upravljackom postavom u klubu, gdje je na prvom mjestu poboljsanje momcadi, akademija, dovođenje igraca koji su jos u omladinskom pogonu, Dinamo II.. liga prvaka nam mora postati stalno natjecanje, a ne epizodno.
    Kaj se domacih natjecanja tice, ak bu sve islo u zeljenom smjeru trebali bi napraviti nenadoknadivu prednost u odnosu na konkurenciju ak ih se uopce moze tak nazvati.
    Vec sad imamo ogromnu prednost, a tek smo poceli.
    Samo je nebo granica, a i ono je plavo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.