• Benedikt
    102
    Eh da je ovo bilo 2018. za padavicavara griezmanna
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Ugojeni Makelie, u pravom domacinskom duhu zaboravio znacenje rijeci duel.
  • Papastrumf
    23.1k
    Znači šef si sportskog programa hrta, komentator si hrvatske reprezentacije i normalno je da onda ideš u Ameriku na prvenstvo.Noel

Nije on šef. Stjepan Balog je vec neko vrijeme glavni urednik.
  • Noel
    21.7k
    Nije on šef. Stjepan Balog je vec neko vrijeme glavni urednik.Papastrumf

Istina, krivo sam napisao. Mislio sam šef projekta svjetsko prvenstvo 2026 na Hrtu. To je Marko Šapit.
  • Navijač Dinama
    12.5k
    ept-sports-sow-experts-286622511-1277917891.webp

Kad god je bilo kakva riječ o Paragvaju, meni odmah u glavi teta Larrisa i ikona Roque Santa Cruz
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Hahahaha index nikad ne razocara, zna Babic sta placa studentske ugovore

Screenshot-20260613-082014.png

Screenshot-20260613-082028.png
  • GOAT
    8.1k
    Drugi naslov nije daleko od istine, kad gledas njihovu igru i slusas vikicu 90 minuta stvarno ti dode da se bacis na glavu
  • Crusades
    24.3k
    Ne znaš tko više onanira na Bosnu, kviki ili index. A ni to nije sve. :vomit:

U ponoć najzanimljivija tekma napokon (do nas) - Brazil i Maroko.
  • Facke
    8.3k

A koj bi tek bile da su im braca Srbi na prvenstvu.
    Respekt da uopce ides na taj portal.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Nemoj, pretkola samo sto nisu :rofl:

@Crusades mene zivo zanima Nizozemska - Japan, to bi po stilu igre obje ekipe trebao bit spektakl.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Već kad se spominju… Meni su nekako Nizozemci pojam velikih natjecanja. Obožavam ih gledati :smile:
  • Peškaman
    9.3k
    braćo,cibona

Evo sinoć su ti braća nakon utakmice u N. Travniku krenuli na Hrvate s kamenjem, naravno uz popratno skandiranje "Bit' će Zagreb turska mahala".
  • Crusades
    24.3k
    Meni su nekako Nizozemci pojam velikih natjecanjaBlueshadow86

Def jedna od najikonskijih država na SP-u. One generacije od 2006. do 0214. ne znaš koja mi je draža. Od dresova, igrača, svega.
  • Jurki
    25.8k
    Jucer Bosna nezasluzeno uzela bod.
    Da je Sigur igra, Kanada bi pobidila. Kanadski Dalic ne voli igrace iz Hnla, a takva klasa.
    Nadam se da to kmeketalo nebu ni minute odigral.
  • Mathiasovi Chageri
    8.2k
    Dosta se pisalo o svim negativnim aspektima ovog Svjetskog prvenstva, od bolesnih cijena ulaznica, totalne nezainteresiranosti američke javnosti za sport, retardiranosti američke administracije i zabranama ulazaka u državu igračima, sucima i navijačima, stadionima koji su daleko od gradova, potencijalnim praznim tribinama na dosta utakmica, ali sad kad je krenulo prvenstvo, meni najgora i to uvjerljivo najgora stvar su streameri na utakmicama.

Cijene karata su udaljile prave navijače od stadiona, Azteca je bila teška kamilica, BMO je bio tragedija, sinoć je So-Fi isto bio očajan, na tribinama su samo celebrityji, klobučari koji mogu platiti to i jebeni streameri.

Ovi potonji, a vidio sam od početka prvenstva stotine videa se glupiraju, ne prate uopće utakmicu, deru se prema svom ekranu i onda se blesiraju kad padne gol i krevelje. Sinoć na utakmici SAD-a je bilo baš najgore, potpuna invazija tih debila na tribine sa konstantnim “Hey chat Hey chat” svake minute.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.