• Masto
    1.5k
    zasluzeno su i jedni i drugi uzeli bod
    Kanada ne zna zabit a bosna zabila kolko je trebalo
  • Sibirski plavac
    9.2k
    Vidim po sažecima da je Paragvaj fakat bio loš, ali mora se priznati da je i Pochettino fino posložio Jenkije. Turska će im biti prvi pravi test, ali ovo liči na solidnu ekipu. Čak bih rekao da su mi od domaćina najbolji dojam ostavili zasad.
  • DiddyGuela
    6.1k

Dobra ekipica. Cak i kada pogledas na papiru, vecina tih igraca igra u ozbiljnim ligama/klubovima. Nije to vise onaj SAD od prije 20-30 godina sa vecinom igraca iz MLSa. Mene je naprimjer iznenadilo da jedan Aronsson nije ni ulazio u igru a svi koji prate Leeds znaju da je ovaj ozbiljan igrac. Znaci imaju amerikanci i nekakvu sirinu. Tu je i Poch koji je dokazan trener i svakako ce biti zanimljivo popratit amerikance u nastavku prvenstva.
  • Frizura Robija M
    438
    doveli i Ameri pojačanja na tribine

RDT-20260613-0938033377176794752375516.webp
  • db-izbjeglica
    20.7k
    Ja sam se pripremio da će ovo SP biti teški proljev van terena, zato me i zanima isključivo nogomet. Ništa me ne može iznenaditi.

Ameri su idioti, doslovno, što se od njih može očekivati osim idiotizma, pokušaja kreiranja "spektakla" iz ničega i izvoljevanja?

Zapravo, gora je FIFA što pristaje na to i udovoljava im. Cooling break (čitaj pauza za reklame), 50 ljudi na terenu za vrijeme himni i slične idiotarije... ništa od toga ne bi bilo da je fifa rekla - ne može!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.