• Dudu
    3.1k
    Po meni cak neozbiljno, dosta nasih klubova ima prestarih igraca od kojih ni rezultata, ni perspektive, ni para

Slaven Belupo, Gorica, Lokomotiva i slicni moraju bit razvojni klubovi, a ne staracki domovi
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    i po meni top posao, decki imaju kvalitetu a stari su da cekaju priliku u Dinamu. Ovako mogu to izboriti okolnim putem, generacije koje je kostao izostanak B momcadi
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Durdov odlazi iz Hajduka, spominje se Lazio, Gornik
  • crophantom
    4.8k
    Rebic, Almena i ako još Durdov ode, oni na krilima ostaju na Brajkovicu i igraču cije ime Cmrečnjak izvikuje svaki put kad onanira.
    Predivno
  • Jurki
    25.8k
    Durdov odlazi iz Hajduka, spominje se LazioBBB Sibenik

Kaj trebaju nosača čunjeva?
    Ne volim Italiju, al za solidnu placu mogu i ja raditi taj posel.
    Nemam klub (nisam zaposlen u niti jednom), nemam managera, nebu trebalo platiti provizije..
    samo kad Dinamo igra da mi daju slobodno.
  • vjeko1701
    25.3k
    Pohod na europu sa triom Šego - Livaja - Brajković. Zasad bez veznog reda pa će im na kraju igrati otpisani Krovinović a mogao bi i otpisani Šarlija na stopera.
  • crophantom
    4.8k
    polako, čekaju boNbe Grafa, do preksutra za pripreme stižu barem 3-4 kapitalca, navodno su skoro rang Brutija
  • vjeko1701
    25.3k
    Još će im najbolje pojačanje ispasti dečko iz naše škole a Grafa će nateravati po Rivi najkasnije oko Božića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.