• Dudu
    3.1k
    A realno dobar rizik.. znamo svi da ce ispast u prvom pretkolu EL, al ako slucajno i dodju do treceg Konferencijske, taman uracunato u cijenu + 10ak% vise

Za playoff i skupine bi trebali opet sici vanzemaljci :lol:
  • SAS1987
    20.2k
    nisam previše analizirao njihov potencijalni put do grupa ali sa obzirom da igraju kvalifikacije EL bi im trebalo biti barem mrvico lakse uci u KL?

Edit: Kad bolje pomislim, pricam gluposti :lol:
  • Dudu
    3.1k

Ne, samo ce biti umorniji jer krecu iz prvog EL
  • Hnlovac
    6.1k
    Ovima su zadnje godine financijska kocka na financijsku kocku

Sve sam umjereniji da Hajdukom upravlja Saul Goodman
  • Dzoni
    6k
    Klub koji dovođenje prosječnog juniora naglasi na 3 objave, od čega 2 videa preko 1min dok mi jednog od većih HNL talenata objavimo u jednoj slici nije vrijedan spomena da nam bude rival iduće sezone u HNLu.
    A što se tiče tih pretplata, sve dok je ovaca neće falit vune
  • Jurki
    25.8k
    da postoji 5 rangova europskih takmicenja, i da krenu iz prvog pretkola lige prvaka, oni bi uspjeli promasiti grupnu fazu najslabijeg natjecanja.
  • Ivdzo11
    9.9k
    Lukas Zahora i Vito Čaić su pred prelaskom u Slaven Belupo

Očigledno da se svi uzdaju u loš Rudeš, pa ce pomladiti ekipe i razvijati mlađe igrače
  • Facke
    8.3k

Tolko o tomu kak Slaven oce u europu. Nebudu na kraju ni jedne prave pojacanje dopeljali.
  • austrijanac
    11.4k
    U slavenu, iz prve ruke, nikad depresivnija situacija u zadnjih pet-deset godina.

Katastrofa odluke, otpisali starije neke, gurali neke igrace (Hadzikic) radi menaderskih igrica i iduce godine idu prema rebildingu u nadi da mogu prodat dva tri igraca za milju.

Jebeni hnl i hnl klubovi, svi mi se gade. Nikak motiv za nekaj vise.
  • Facke
    8.3k
    A kakav motiv? Bitne da se osobni zep napuni.
  • Ljubo
    774
    mislio sam da će biti spremni uložiti nešto od love koju su dobili za Jagusica
  • Dudu
    3.1k
    Pa po meni - Caic i Cvetko su dobri igraci za Slaven, mladost imaju, sad jos 2-3 stara lisca i bice to ok
  • Facke
    8.3k

A kulke je njimi ostale od love za Jagusica? ....
  • rioda
    16.7k

Čaić, Cvetko, Banovec... Još koji HNL rutiner i mogli bi biti dobri
  • Zagi
    17.7k
    Kaj fali dolascima Cvetka, Čaića i i Zahore?
    To je odličan put i za njih i za Slaven.

Čaić je kapetan te dinamove generacije i standardni reprezentativac, a Cvetko neizostavni član prvih jedanaest dinama i reprezentacije.
    Obojica jedno dva ranga vazniji u svojem godištu nego neki npr A. Šutalo u svojem.

Zamislimo da imaju isti pedigre, 20-21 godinu kao i ovi ali da dolaze iz Liverpoola. Okretale bi se glave kak su doveli takve igrače.
    A naša akademija redovito nalampa engleze na svim turnirima.

Ovi domači valjda nisu dovoljno ezgotični.

,Top posao Slavena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.