• nkdz
    825


    MANCHESTER City je u zaostalom dvoboju Premiershipa svladao Aston Villu s 2:0. Golove su zabili Bernardo Silva i Gündogan. Bivši prvak slomio je suparnika tek u zadnjih deset minuta, ali cijela engleska nogometna javnost priča samo o prvom golu Cityja i mnogi smatraju da je neregularan.

    Rodri je bio 15 metara iza stopera. Sudac nije sudio ofsajd
    Naime, prije prvog gola Španjolac Rodri se nalazio 15 metara iza zadnje linije Aston Ville. Domaćin je odigrao loptu prema naprijed, ali ona je stigla tek do Villinog stopera Mingsa. Rodri se vraćao i iskoristio je svoju poziciju te je s leđa napao braniča i oduzeo mu loptu koju je dodao Silvi, a Portugalac je sjajno zabio za vodstvo Cityja.

    Na Twitteru se povela žestoka rasprava o tome je li takav gol regularan. U pravilima piše da igrač koji se nalazi u takozvanom pasivnom zaleđu aktivira zaleđe u onom trenutku kada pokuša oduzeti loptu protivničkom igraču. Pitanje je je li Rodri na nedozvoljen način iskoristio svoju poziciju i veliku prednost. VAR je odlučio da je gol regularan, ali reakcije poslije utakmice su bile žestoke.

    Trener Ville: Ovo nisam vidio u životu
    Dean Smith, trener Aston Ville je u intervjuu nakon utakmice rekao: "Ovo je farsa od odluke. Nikad nisam vidio da se prizna ovakav gol. To treba pogledati i analizirati. Mislim da nitko na stadionu nije mislio da će gol biti priznat. Očekivao sam da će sudac otići konzultirati se s VAR-om. Vidio sam situaciju i vidio sam da sudac pokazuje na centar, pa sam ih pitao jesu li za Božić dobili lopte za žongliranje". Smith je zbog prigovora dobio crveni karton.

    Pep Guardiola je priznao da bi i on bio razočaran takvom odlukom da se dogodila na suprotnoj strani. "Nisam vidio akciju, ali sam vidio da se žale. Postoji VAR koji je analizirao situaciju. Bih li bio nesretan da se to priznalo njima? Bih", rekao je katalonski trener.

    Bivši sudac Peter Walton slaže se kako se radilo o ofsajdu. "Začudio sam se što nije dosuđen ofsajd. Očito je da je Rodri iskoristio svoju prednost iz pozicije u ofsajdu", zaključio je.


    taj prvi gol je bas dotukao Villu, pogotovo nacin na koji je postignut
  • Navijač Dinama
    6.8k
    čak je i Cvijanović rekao da ovo nije gol, te da se slaže sa Deanom.

    Villa se odlično držala, prije nego su gol primili, imali su dobru šansu za povest 1-0 al jbg..
  • deda
    26.3k
    Sad smo 1-1. Pokralo nas i Jedinstvo i Šiti.
  • Crusades1986
    9.3k
    Engleski suci su najveća tragedija od sudaca u Europi. Nije ni čudno kaj ih nema svako malo na završnicama europskih i svjetskih prvenstava svako malo.
    Ne znam stvarno za diskutabilne odluke na štetu drugih klubova (sigurno ih ima kod svih), ali znam da su samo ove sezone svirani Maneovi laktovi i Salahovi neodrezani nokti u zaleđu.
  • nkdz
    825
    bas steta za vecerasnju tekmu i taj gol, simpaticna mi je Villa.
    Mozda bi izdrzali do kraja da nije bilo takvog gola
  • Navijač Dinama
    6.8k
    meni odmah onaj ofsajd protiv Evertona padne na pamet :monkey:

    Jedini engleski sudija koji mi je bio onako dobar, i sa autoritetom je Mark Clattenburg, ili kako se već piše...onaj Antikson, sudija Deen, prije njih, godinama unazad Howard Webb, sve grobari nogometnog suđenja...
  • Crusades1986
    9.3k
    Bila je jedna izjava Clattenburga sad prije derbija o sudačkim kriterijima u prošlosti :zip:
  • Infinity
    14.9k

    Mislis na Fuada Backovica? :brow:
  • Krizy
    33.6k
    Jel to onaj što se izvija ko jegulja i što ga zezaju "Fuade, torbicom ga" :lol:
  • Infinity
    14.9k
    To je taj :lol: Fuad Backovic Deen.

    Kolega misli ja suca Mikea Deana, malo se zeznuo.
  • deda
    26.3k
    Vidim Real ispao u Banovićima :blush:
  • Crusades1986
    9.3k
    Znači i Real i Atletico ispali od niželigaša ove sezone.
  • mniokl
    247
    Krenuo sam pratiti brazilsku ligu zbog tvojih upisa ovdje.Naravno ja je pratim bez emocija,ne zivciram se.Zelim ti da tvoji veceras pobjede i osvoje naslov na kraju.
  • SAS1987
    13k
    Krenuo sam pratiti brazilsku ligu zbog tvojih upisa ovdje.Naravno ja je pratim bez emocija,ne zivciram se.Zelim ti da tvoji veceras pobjede i osvoje naslov na kraju.mniokl

    Evo, jako mi je drago da si dao priliku ligi koja je po meni jedna od zanimljivih. Ne toliko zbog nogometa koji bi trebao biti bolji koliko zbog velike konkurence klubova pa nikad neznaš tko će biti prvak.

    A za prvaka... bit će zanimljivo, trenutančno najbolje izgleda za Internacional, Sao Paulo, Atletico, Flamengo i Palmeiras. Za Gremio mislim da su ipak malo previše zaostali.
  • deda
    26.3k
    Ivaylo Petev selektor BiH.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.