• rakurs
    2.9k
    Ne nalazim prikladniju temu pa neka odgovorni prebace ako ne pripada. Jel se to Germanijak prodao Srbima, tj Mozzartu? Kad im se otvori portal, ikona je nekad ona standardna, a nekad logo Mozzarta. Ako se ne varam, austrijanac je nedavno nešto natuknuo. EDIT: Možda je i neki bug u pitanju jer sad mi više ne prikazuje, ali definitivno je prikazivalo.
  • Niko1986
    7k
    Oduvijek je Germanijak u istom vlasništvu kao i Mozzartsport. Dovoljno je otvoriti obje stranice da se shvati.
  • KtcGoat
    5.8k
    Chat gpt:
    Germanijak.hr je hrvatski sportski portal sa sjedištem u Zagrebu, pokrenut 2014. godine, a posluje u sklopu tvrtke Germania Sport. U impressumu su navedeni hrvatska tvrtka, zagrebačka adresa i hrvatska redakcija.
    Zbunjenost vjerojatno nastaje zato što:
    aplikaciju za portal razvija tvrtka MOZZART, koja je povezana sa srpskom kladioničarskom grupacijom, pa se u trgovinama aplikacija pojavljuju podaci o beogradskoj tvrtki.
    portal često prati i teme vezane uz klađenje te je povezan s brendom Germania Sport.
    Dakle, prema službenim podacima, Germanijak.hr je hrvatski portal sa sjedištem u Zagrebu, iako postoje poslovne veze s regionalnim kladioničarskim tvrtkama.

NIJE PREMIUM VERZIJA, IPAK NISAM TOLIKO BOGAT(JOS!)*
  • rakurs
    2.9k
    Ok, sad mi je jasnije, zbunilo me ovo s logom jer nisam do sada to vidio.
  • Droljo
    28.6k
    Ja sam shvatio da se u srbiji zovu mozzart a kod nas germanija (na kladione mislim) a germanijak je sportski portal od dotične kladionice. Isti vlasnik
  • austrijanac
    11.4k
    dajte ljudi...
    Mozzart je kupio Germaniu ima neko vrijeme već.

Sad su oboje pred prodajom veće ribe, zato su ovi poludioti i krenuli s podcastima i ostalima. Sumnjam da su novine samoodržive...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.