• fakin
    4.7k
    znaci cim ne pises ono sto moderatori zele cuti odma je glupost?
  • Krizy
    72.7k

Pa daješ si za pravo pisati da drugi pišu glupost, zašto drugi ne bi isto tebi napisali?

I nisam ti samo ja (moderator) to napisao nego jako puno članova.

Vjerojatno zato u zadnje vrijeme pišeš jako puno gluposti.
  • fakin
    4.7k
    Di sam rekao da drugi pisu gluposti? Samo sam rekao da je meni osobno glupo da je ovo potpuno javni forum, da bi bilo bolje da je malo privatnije. Pisalo bi se puno sadrzajnije i detaljnije da ne moze procitati bilo tko na svijetu tko u google upise zona Dinamo

Recimo netko tko treba prijevoz za gostovanje ili neku kartu mogao bi se tu dogovarati bez da strahuje od neke sacekuse
  • Dinamosaur
    3.3k

bome si dobar provokator, baciš kost pa nek se ekipa glođe,
    a ova zadnja recenica ti je zakon usporedba:
    "Kod internet kupovine zadnjih godina radi se sto manje koraka jer je utvrdeno da puno ljudi odustane od kupnje ako ima samo korak vise u procesu kupovine"

Izjednaciti impulzivnu kupovinu na internetu sa istrazivackim aktivnostima novinara, policije,tovara je isto, odustati ce od istog ak ce morat stisnut jedan klik više hahahaha

fakin sad si vec postal komedijaš
  • prefontaine
    9.5k
    Netko od administratora bi morao odgovarati zašto je Zona Dinamo potpuno otvoren forum.
  • Mr Anderson
    19.6k
    Dajte objasnite čovjeku da postoje privatne poruke za dogovore oko prijevoza, karata, sastanaka da ga netko ne sačeka.
  • austrijanac
    11.4k
    Ja sam i dalje uvjeren da je to Alter Ego Pagginija koji govori samo njegove crne misli.

Imam ja prijedlog za forum, ucinio bi forum boljim mjestom…
  • Doktor Kunić
    6.5k
    A zašto bi samo članovi Dinama patili ovdje čitajući tvoje gluparije, nek pate i drugi
  • deda
    46.2k
    Dobro dečki ajde dosta sa zajebancijom na ovoj temi. Što mislite da ću ja sutra čitat 5 stranica sranja da nađem jedan ozbiljan post na koji je red odgovorit.
  • prefontaine
    9.5k
    nađem jedan ozbiljan post na koji je red odgovorit.deda

Nema ti takvog. Ne trebaš se truditi :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.