• Paggini
    86.7k
    Pa dobro, zadnji derbi je baš bio festival mržnje, zna se i zašto, ali taj derbi je baš specifičan koliko smo izudarali po njima. Ali s druge strane, njihova kompilacija navijanja na svakom derbiju je kao taj naš jedan derbi.

Al glupa rasprava općenito, navijači su navijači, nek navijaju šta hoće, siguran sam da njihovim igračima na terenu puno više znače "visoke peci" nego neka pjesma o hajdugu
  • Paulie
    1.3k
    i zato pustite dječake, nek pjevaju što ih volja neće ova lijepa naša, bez vrijeđanja splitskih četnika biti bolja
  • Frizura Robija M
    430
    Kalik se ne vidi u kadru, on kleči i puši ćaći.Mr Anderson

"Navikneš se."
  • NORTE
    24.8k
    ovo o livaji je meni genijalno, kaj su oni bas tako naivni. Dakle lik ostaje do kraja ugovora, na zimu može poražiti novi klub, nije smanjio primanja, ostaje s Garcijom s kojim se ne voli, al ne, on je pokazao ljubav vjernost emociju.Mali Zeus

Ostaje izmusti zadnji ugovoreni cent, a ostavština će biti fritule u nizu.

0 europskih golova iz igre, uz jedan autogol.
    Ispadanja od Tobola, Ružomberoka i Tirane u kvalifikacijama za miki maus ligu. Gospe ti.

Ikona luzerske familije.
  • Mali Zeus
    21.4k

I onda oni imaju obraza uspoređivati tu priču s povratkom Orše. :rofl:
  • Jurki
    25.6k
    idealno bi bilo da Garciju napenale do Bozica i da za smirenje mase zbog losih rezultata.. ćaća baluna potpise novi visegodisnji ugovor.
  • dmil
    1.4k
    https://www.facebook.com/share/p/17vVGRnXkS/

U središtu Hrvatskog nogometnog saveza danas je službeno predstavljena donatorska kampanja „I ti si Vukovar“ te idejno rješenje novog Stadiona 12 hrvatskih redarstvenika.

Osim što će svojim donacijama pomoći izgradnji, građani će imati priliku ostaviti svoj trajni trag na stadionu. U znak zahvale, donatori će, ovisno o donacijskom paketu koji odaberu, dobiti naznaku na zidu donatora i naznaku u obliku gravure svojeg imena na sjedalicama unutar stadiona.

Zadovoljavat će sve potrebne kriterije UEFA-e i FIFA-e.

Sadrži ukupno 4788 natkrivenih sjedećih mjesta, a procjenjuje se da će troškovi izgradnje biti veći od 14 milijuna eura.
  • NitkoBitan
    37k
    Ne znam jel mi uvjerljivije ovo u Vukovaru sa Pavlicekom ili ono u Sibeniku sa Zekanovicem.
  • dmil
    1.4k
    meni je cak uvjerljivije ovo s Vukovarom, jer se ide s donacijama građana, isto kao i za Vodotoranj

ako se financira dio Vlada, dio Vukovar, dio donacije, moglo bi se skupiti
  • Dzoni
    6k
    Zekanovićev render je na neki način bio početak kraja Hnk Šibenika, nadam se da ovaj render neće značiti isto
  • KtcGoat
    5.8k
    ZekanovićevDzoni

Smeće, jedno od vecih
  • Hnlovac
    6.1k
    Eto, nek 100 000 ljudi donira 50 eura, i ima se za trećinu stadiona. Ovo mi se čini ko pljačka samo takva.

Takav proračun, a vlada i Vukovar je ne mogu iznijeti sami. Lopovi
  • Dzoni
    6k

Ovo će zvučat malo ružno, ali s obzirom da se radi o Vukovaru koji ima jak povijesni značaj među Hrvatima, ta bi se ideja mogla više pogurati nego da se radi u nekom Šibeniku ili nekom drugom gradu veličine kao Vukovar
  • KtcGoat
    5.8k
    Svako jedan jebeni dolar
  • dmil
    1.4k

Vukovar je bankrotiran grad zahvaljujuci Penavi, tako da ne znam odakle ce izvuci dio za financiranje ovoga

apsolutno se slazem, vjerujem da se Vlada i Grad hvataju na tu sentimentalnost i na dijasporu da poguraju financiranje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.