• rokikaciga
    14.6k
    Jedan glupav prijedlog, dajte plavo srce u emotikone stavite ako mozete.
  • Eduardo
    29.6k
    bi, ali ne možemo iz već poznatih razloga.
  • Fan
    2.3k
    Čekam dan (pretpostavljam da ga nikad neću dočekat) kad bi se napravio Discord Zone. Forum je zakon, ali je baš previše old-school i nema ni približno opcija koje bismo imali tamo...
  • Droljo
    28.6k
    Forum je zakon, ali je baš previše old-schoolFan

Baš zato sam tu a ne po fejsovima ili instaglupostima. Ne brljati!
  • Fan
    2.3k
    Baš zato sam tu a ne po fejsovima ili instaglupostima.Droljo

Ne vidim iskreno povezanost jedno s drugim.
    Discord se na isti način može regulirati kao i forum i iskustvo ti ne bi trebalo biti drugačije, odnosno lošije.
    Primjerice, ako mnogi misle da bi ondje bilo puno više poruka, pogotovo kratkih, postoje opcije gdje se to može lagano regulirati, da ne govorim o tome kako se može izvrsno limitirati dolazak padobranaca i slično.
  • Droljo
    28.6k

Ne znam ja ništa. Dobro je vaak i niš ne diraj. :lol:
  • Fan
    2.3k
    haha, ma ok, jasno mi je da tako i mnogi drugi razmišljaju, jednostavno je, puno je vremena potrošeno na izgradnju svega ovoga i ove baze i navika je zajebana stvar.
    Da se razumijemo, nisam jedan od onih što misle da je sve novije bolje, ali jednostavno je ondje pregršt opcija, koje su i ovdje tražene, a nikad ne mogu biti implementirane (s druge strane sigurno ništa ne može nadomjestiti filing foruma).
    Također mogu usporediti i Forum, a kasnije Discord, Arsenal Hrvatska gdje je posjećenost i aktivnost na forumu bila onako, dobra, ali ni blizu ranijoj aktivnosti na discordu gdje je bilo masu više svega.
    Jebiga, forum je forum, ali mislim da je puno veći potencijal za širenje baze, ljudstva, aktivnosti, popularnosti, discord, pogotovo za mlađe generacije.
  • Droljo
    28.6k
    Da se mene pita vratio bi se na news grupe...
  • fakin
    4.7k
    Da se mene pita samo clanovi Dinama mogli bi citati ovaj forum
  • mali M
    10k
    Dobro je vaakDroljo

Droljo to se piše "Dobro je woke"..

Pokaži svoje pravo lice Možemašu!!! :rofl:
  • vjeko1701
    25.2k
    Da se mene pita samo clanovi Dinama mogli bi citati ovaj forumfakin

Super, objasni mi kako to logistički izvesti.
  • masacusec
    7.9k
    Dobro je vaakDroljo

Droljo, to se piše "Dobro je vako"
  • Sajla
    20.8k
    vratio bi se na news grupe..Droljo

eeee... njuzi su bili zakon. bio si na hr.rec.sport.nogomet ? tu grupu sam više čitao nego pisao na njoj, ali na nekim drugim grupama sam baš puno visio.
  • fakin
    4.7k
    pa imamo ovdje i clanove uprave i clanove skupštine. Vjerujem da se moze dogovoriti suradnja.

A i postoji mogućnost verifikacije prilikom registriranja kako negdje traze selfie ovdje staviti sliku clanske
  • deda
    46.2k
    Nemojte se ni zajebavat s takvim idejama. Pogotovo tjedan dana nakon curenja podataka članova. Meni se u zatvor još ne ide.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.