• prefontaine
    9.5k
    Livi, McKenna, Zajc, Stojkovic, Orsic, Beljofakin

Netko u klubu mora odgovarati zašto 9.6.imamo samo 6, umjesto 11 kapitalaca
  • veselko tenžera
    8.2k
    Malo se priča o tome kako Livaja nije prihvatio smanjenje ugovora, vec ostaje do kraja isteka ugovora pod ovakvim uvjetima.... Dok Duplancic to ukrašava i govori kako je Livaja prelomio ostaje u Hajduku i sve je odlično....Ivdzo11

Ovo je poanta cijele priče, uvalio im ga je zalizanko do balčaka. Uzet će im skoro 2 milje (bruto) za 9 mjeseci šetanja po terenu. Koliko god se koprcali prikazati ovo kao neku srcem donešenu sudbonosnu odluku, ovo je čisto šamaranje dekintiranog magarca.
  • Jurki
    25.6k
    Mišić? :scream:

S tim da ima 33 godine, nije bas neki fan treniranja.. u slobodnom padu forme.
    Napravil bu disbalans u svlacionici kaj se tice placa. Nitko ne voli biti 6-7 puta manje placen od svojeg kolege bez obzira na status.
    Nebi me cudilo da Garciju napenale do Bozica zbog mira u kuginoj kuci i onda zalizanko pod pritiskom javnosti iskamci novi isto tak jaki ugovor.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    Mišić nije kapitalac, on je gradsko blago i institucija :)
  • BBB Sibenik
    6.5k
    Malo se priča o tome kako Livaja nije prihvatio smanjenje ugovora, vec ostaje do kraja isteka ugovora pod ovakvim uvjetima.... Dok Duplancic to ukrašava i govori kako je Livaja prelomio ostaje u Hajduku i sve je odlično....

Oni režu maksimalno sve, navodno idu na to da maksimalni ugovori budu 300k eura... Tesko ce se rjesiti Krovinovica i Sarlije koji imaju dobre ugovore, a Rebic nema nekih opcija, pa pokušava i dalje izvuci dobru lovu
    Ivdzo11

Odavno se na Zoni komentiralo da će im kad tad Luksino kockanje doc glave u budućnosti
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Screenshot-20260610-075714.png

Vidi slike :lol: :lol:
  • Mr Anderson
    19.6k
    Kalik se ne vidi u kadru, on kleči i puši ćaći.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.9k

Javilo se ex glasilo prvaka priopćenja, s kojim više nemaju suradnju, ali i dalje koriste "najveći brand" u Dalmaciji za svoje senzacionalističke tekstove.

Kakvi diletanti i licemjeri... :vomit:
  • Mali Zeus
    21.4k
    slika je više nego prigodna, dobro mi je i kako šire hejt prema cijelom gradu.

nego ovo o livaji je meni genijalno, kaj su oni bas tako naivni. Dakle lik ostaje do kraja ugovora, na zimu može poražiti novi klub, nije smanjio primanja, ostaje s Garcijom s kojim se ne voli, al ne, on je pokazao ljubav vjernost emociju.
  • Sibirski plavac
    9k
    Bitno da su oni gospoda, pogotovo kad im dolazi klub iz Zagreba, nebitno u kojem sportu, uvijek se čuje "paljenje purgera na visokoj peći", "gaženje purgera" i slično.

Gledam prije par dana u Draženovom domu, ova stoka tek ušla na tribinu prva pjesma im nije o Zadru nego Gazi purgere. A još luđe pjevaju "jebem te Cibono" u trenutku kada gube. Ako već hoće pjevat to, više smisla ima kad vodiš , a ne dok si još u zaostatku.
  • Hnlovac
    6.1k
    dobro, nismo li i mi zapoceli derbi sa ubi ubi tovara?

Daleko smo mi od njih, ali nije ni da mi ne zapocinjemo sa psovanjem njih prije navijanja za nas.
  • Sibirski plavac
    9k

Na nogometu da, ali na Ciboni recimo rijekto ili skoro nikad. Ok, Cibona nema ultrase, ali bude tu i tamo povik ubi tovara, ali tek negdje sredinom tekme ili pri kraju. Ovi odmah krenu s nama, i više od pola repertoara pjevaju nama, a tek onda svojima. Ironija je recimo da Zadrani pjevaju o gaženju purgera, a na terenu im Žganec, Kapusta, Mazalin i Tišma.

A čak ako ćemo uzet argument da na nogometu i mi krećemo s ubi tovara, nakon par minuta krenu pjesme o Dinamu. Ovi dole s druge strane više od pola repertoara imaju o Dinamu, Ciboni, Zagrebu, purgerima i slično. A redovno se hvale da su po broju pjesama u vrhu Europe, i vade onu neku statistiku od prije par godina da je ajdučija navodno najopjevaniji klub u Europi ,ili tako nešto. Zašto onda ih ne pjevaju, nego im je glavnina repertoara o nama?
  • fakin
    4.7k
    zna se zbog cega se tako skandiralo. Zbog cetnika koji su prijatelji s najvecim cetnicima
  • Hnlovac
    6.1k
    ? Skandiralo se tak i prije grobarskog prijateljstva, ne kuzim komentar

Mislim, skandiram i ja kad sam na stadionu, i nakon tekme na stubistu ,al onda mi je glupo govorit kad oni nama skandiraju (naravno, Visoke Peći su 3 razine mržnje više, skoro, ako ne i utuživo)
  • Droljo
    28.6k
    Vama je sve utuživo majko mila. Zgleda da ste svi zagorci :lol:
    Vse bum vas tužil!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.