• NORTE
    24.8k
    Purgeri na zapadu poljuda?fakin

To je bio prvi transparent Purgeri iz 1989.
    7k5h5l0ovw8776nm.jpg

Na donjoj slici s Poljuda u gostujućem sektoru se dobro vidi i onaj drugi, 'pravi' Purgeri, takav isti se i danas nosi.
  • NORTE
    24.8k
    Oduvijek mi je bio odličan ovaj transparent 'Purgeri-zakon'.

Sredinom 2000-ih po uzoru na njega napravljena je lijepa zastava na dva štapa s istim natpisom i šakom.
    Ak netko ima dobru fotku zastave nek stavi tu.
    NORTE

CfsPms1.png
  • NORTE
    24.8k
    Osijek 2004.
    CqVfNvj.jpg
    Lijevo na ogradi zastava po uzoru na koju je 2007. napravljena udarna zastava sjevera.
    4525978583_25f36edee8_z.jpg
    Nekoliko godina kasnije Torcida si je napravila desetak praktički istih zastava.
  • bongo
    1.4k

Ako se ne varam ta velika trobojnica je napravljena 2004. godine jos i imala premijeru na jednom derbiju (mislim 11.09.) samo kaj se poslije nisu te ogromne zastave koristile često
  • NORTE
    24.8k
    Ako se ne varam ta velika trobojnica je napravljena 2004. godine jos i imala premijeru na jednom derbiju (mislim 11.09.) samo kaj se poslije nisu te ogromne zastave koristile čestobongo

Sad kad kažeš moguće da je i ta zastava bila na domaćoj proslavi 18. rođendana protiv Varteksa 2004., mi smo bili na južnoj tribini, a zastavama se mahalo na atletskoj stazi.
  • bongo
    1.4k
    Sad kad kažeš moguće da je i ta zastava bila na domaćoj proslavi 18. rođendana protiv Varteksa 2004., mi smo bili na južnoj tribini, a zastavama se mahalo na atletskoj stazi.NORTE

Lako moguće i to. Koliko se čovjek stvari može sjetiti ustvari unazad 15-20 godina samo kad mu netko doda na volej :cool:
  • masacusec
    7.9k
    Lijevo na ogradi zastava po uzoru na koju je 2007. napravljena udarna zastava sjevera.NORTE

O kojoj zastavi pričaš?
  • NORTE
    24.8k
    O kojoj zastavi pričaš?masacusec

U Osijeku ispod broja 1, na ogradi.

Od Werdera 2007. velika zastava je bila na udarnoj poziciji.
  • Zigi
    3.9k
    Messenger-creation-AA508397-4104-4AA1-9866-EB815A0946C6.jpg Ljubljana 1990
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.