• NKDZ86
    9k
    Sad kad se majki javi i kaže da dolazi s njima na sjever sljedeću tekmu
  • Nogo
    12.3k

Evo detaljna analiza Belje

LINK

(Dio se vidi, a dio se mora platiti da bi se vidio).
  • DerHerrKool
    1.5k
    Ovo samo neki ne vide ja mislim - and become crucial for Croatia at the World Cup
  • Krizy
    74.3k
    Jedan jako zanimljiv podatak:

Dion Drena Beljo je prvi igrač Dinama koji je nastupio u svih 36 prvenstvenih kola kroz 13 sezona Lige 10.

U posljednjih 20 sezona prije Belje u svim prvenstvenim utakmicama u jednoj sezoni nastupio je samo golman Ivan Kelava (2012./13. - 33 utakmice).
  • prefontaine
    10.2k
    Šta je ovo, dugometražni film?! A samo jedna sezona u pitanju...
  • DerHerrKool
    1.5k

I onda ne stave valjda najatraktivniju asistenciju sezone, za Zajca protiv Gorice.
  • DerHerrKool
    1.5k
    "Stvarno sam izuzetno motiviran, izuzetno gladan i želim stvarno nastaviti tamo gdje sam sato prošlu sezonu."

Padat će rekordi sve mi se čini.
  • NVKOD
    13.3k
    Nastavlja trpati tamo gdje je stao prošle sezone!

Lavovska partija danas! Povlačili ga, gurali ga, tukli ga, ali je svemu odoljevao. Jak je kao bik... i napokon glavom... šteta da nije ušlo ono s pola terena!
  • CerealKiller
    604
    Ne priča se puno o njemu ali mislim da je danas odigrao jako dobru utakmicu. Dobro se gradio i navlačio igrače. Izgledat će to još bolje sa Stojkovićem jer mu Vidović nije puno pomogao danas
  • gledatelj
    1.4k
    Kako mi RTL stekao gledao sam.na srpskoj areni. I kad je na kraju Beljo pucao sa pola terena, kaže komentator, eto zašto nije išao na SP, ne može ni prazan gol zabit hahha. Kakav lik, cijelu tekmu srao po.nama
  • DiddyGuela
    6.3k
    Zivcira me njegovo ponasanje prema suigracima. Primjetio sam to tokom utakmice vise puta, pa i prije tokom prosle sezone... stalno nekakvo nezadovoljstvo, mahanje rukama, pokazivanje, pricanje. Super je dok zabija ali ovako ponasanje mi je na neki nacin podcjenjivacki prema ostatku momcadi.

Inace sjajan gol jucer. Bas se dobro snasao u toj guzvi.
  • modri-kibic
    1.8k
    i napokon glavomNVKOD

Pogledaj ponovno gol, glavom se pogodio u ispruženu nogu i lopta je ušla u gol :grin:
  • vjeko1701
    27.2k
    Mene tu presjeklo da se pogodio u ruku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.