• Paggini
    93.1k
    Pogledaj ponovno gol, glavom se pogodio u ispruženu nogu i lopta je ušla u gol :grin:modri-kibic

Brat si upisao i asist i gol
  • modri-kibic
    1.8k

Mene je presjeklo u drugom produžetku kada se provjeravao korner i imao sam dojam da je dosudio sudac penal. Majstor je rukom pokazao prema bjeloj točki.
  • modri-kibic
    1.8k

Tako da Valinčić ima pred asistenciju :lol:
  • vjeko1701
    27.2k
    Mene je presjeklo u drugom produžetku kada se provjeravao korner i imao sam dojam da je dosudio sudac penal. Majstor je rukom pokazao prema bjeloj točki.modri-kibic

Ma meni je odmah bilo jasno da se provjerava korner. Ok, postojala je šansa da je bila neka igra rukom il nekaj kaj se nije moglo vidjeti al za penal bi morao ići na monitor.
  • scooniepenn
    7.1k

Vidjelo se i na stadionu da nije pokazao prema bijeloj točki, već prema zemlji šesnaesterca. Osim toga, da su iz VAR sobe javili kako se radi o potencijalnom kažnjivom igranju rukom išao bi gledati na monitor. Ovo je ista situacija koja je više puta viđena na Svjetskom.
  • Dinaminjo
    2.3k

Neki smo gledali sa vrha stadiona :grin:
  • scooniepenn
    7.1k

Mi smo godišnjaci na Zapadu, što su praktički jedna od rijetkih mjesta na Maksimiru sa kojih gledaš na tragu pozicija na normalnim stadionima. Zato manje više sve vidiš jako dobro. :grin:
  • Mikina lijeva kopačka
    870
    Primjetio sam to tokom utakmice vise puta, pa i prije tokom prosle sezone... stalno nekakvo nezadovoljstvo, mahanje rukama, pokazivanje, pricanje. Super je dok zabija ali ovako ponasanje mi je na neki nacin podcjenjivacki prema ostatku momcadi.DiddyGuela

I meni se to tak nekad čini, ali je u pravu većinom, dodaj mu loptu kak spada, predvidi kretanje.
    I ja bi popizdio na njegovom mjestu di se hrva s dvojicom i napokon nađe prostor a suigrač pošalje loptu u bunar.

To je sve dio igre.
    Napadač je, gladan zabijanja, samo bolje može biti ako suigračima pokaže kak treba odigrati.
  • modri-kibic
    1.8k

Da si gledao na TV-u i pametni Gordon kaže da je pokazao na jedanaesterac i još vidiš Zajca koji se drži za glavu naravno da te presjeće.
  • Georginho
    571
    I meni se to tak nekad čini, ali je u pravu većinom, dodaj mu loptu kak spada, predvidi kretanje.
    I ja bi popizdio na njegovom mjestu di se hrva s dvojicom i napokon nađe prostor a suigrač pošalje loptu u bunar.

To je sve dio igre.
    Napadač je, gladan zabijanja, samo bolje može biti ako suigračima pokaže kak treba odigrati.
    Mikina lijeva kopačka

Upravo tako. U pravilu pokazuje da je slobodan primiti loptu. Naravno da se ljuti ako suigrač odabere kompliciranije rješenje ili upropasti akciju. Kužim ga.
  • Dinaminjo
    2.3k

Ja sam gledao na TVu na moru, zato komentar sa vrha stadiona :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.