• Sibirski plavac
    9k
    Tko se ono spominje kao protivnik naših u knockout fazi? Španjolska i Kolumbija ako se ne varam? Najebali smo, ovi prvi su jači od nas a ovi drugi su puno naviknutiji na vrućine nego naši, a i brži su. Duel Diaza ili Yamala sa našim stoperima će biti tužno za gledat.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Iskreno misljenja sam da cemo proci nesto slicno kao i u Njemackoj prije 2 godine, sa ovakvom igrom protiv Engleza nemamo sto traziti i to bi lagano mogla biti njihova pobjeda u hendikepu, a Panamu i Ganu bi mozda mogli izvuci 3 do 4 boda te nas onda u sesnaestini finala ceka vrlo vjerojatno Kolumbija, a to ce biti posljednji ples ove generacije.
  • Tom Hanks
    5.3k
    Danas počinje prava priča. Znamo gdje smo, na nama je da popravimo i ispravimo neke stvari. Željeli smo da u ritam uđu Kovačić, Modrić i Gvardiol. Kovačiću još treba vremena. Znam s kojim ću početnih 11 ući u susret protiv Engleza. Ono što nam je donijelo tri medalje, od toga ne odustajem. Što će biti, dragi Bog zna. Vjerujem u svoj rad i reprezentaciju. Imamo viziju, ideju, zato nema puno dvojbi. Naravno da moramo biti brži i energičniji. Ne mogu ja do kraja u boj sa svojim senatorima, ali složit ćemo najbolje, a pritom nam treba svaki igrač - dodao je Dalić.
  • Frizura Robija M
    417
    Kramarić je igrao prvo poluvrijeme. Je li on na sto posto?

- Rekao sam prošli put da da se on meni ne žali - odgovorio je pa se obratio našem novinaru:

- Ako se žali tebi, meni se ne žali. Trenira svaki trening maksimalno, svaku utakmicu želi igrati. Ako imaš informacije, reci da ja znam. Ne žali se na treningu, svaki trening radi do kraja. Kakve vi imate kombinacije, to je ne znam. Očito piješ kavu na pravom mjestu. Naravno da nemamo nikakve kombinacije, osim informacije prije okupljanja o njegovim problemima s aduktorom i trubušnim zidom. Ako je sada sve u redu, fantastično.

Malo je nervozan.

"Kovačić godinu dana nije igrao nogomet, bio je u ozljedi dva puta. Teško će doći u optimalnu formu, ali on nama treba u nekim situacijama, to je čovjek koji nam uvijek može pomoći.

Repstacija po partijskim načelima. Pišanje po svakom zdravom, spremnom igraču u formi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.