• vjeko1701
    25.1k
    Ne vjerujem, ako se više od toga davalo Tomiću, Sopiću, Đaloviću i praktički svakome osim Cosmiju, mislim da je on barem cijelu sezonu siguran a onda će vidjeti dal to ide ili ne.
  • Zagi
    17.7k
    puno manje tvrdoglav, strog, svadljivvjeko1701
    Ovo sugerira da je bolji.
    Nije Kek ni osoba ni trener koji je bio al svakako će biti zanimljivo popratiti kako će to sve proći.vjeko1701
    ovo ne baš

Kek je bolji trener od onog kojeg su prije imali.
    Kek je puno bolji od njihovog prosjeka.

Dakle, time je Rijeka jača. Zavise li o proračunu? Naravno ali zavisio bi i neki Sensi ili Đalović ili netko deseti.

Znači "jaka konkurencija jača dinamo" ekipi je ovo dobra vijest?

..ili to ide samo kada to pro-tovarski podcasti proguraju?
  • mlinchica
    6.4k
    Kekov prvi pomoćnik Mate Maleš, a drugi Duje Čop, tako najavljuju portali. Vargić ostaje trener vratara.
    Mislila sam da on ima neki svoj već formirani stožer, kojeg dovodi.
  • vjeko1701
    25.1k
    Ovo sugerira da je bolji.Zagi

ovo ne bašZagi

A sve ovisi kolko je taj njegov stari stav bio dio uspjeha.

Dakle, time je Rijeka jača. Zavise li o proračunu? Naravno ali zavisio bi i neki Sensi ili Đalović ili netko deseti.Zagi

Evo iskreno, ne mogu 100% reći kako će izgledati sa Kekom u odnosu na Sancheza. Mislim da će protiv nas biti slično kao i ove sezone a generalno u HNL-u ovisi o europi gdje pak ovisi o ždrijebu.

Znači "jaka konkurencija jača dinamo" ekipi je ovo dobra vijest?Zagi

Ne znam ko je koja ekipa, al ja se veselim Keku natrag u HNL-u. Južnjake valjda nije zaboravio našamarati a nama će to sigurno biti dobre utakmice i izazov.
  • Thor
    2.7k
    Ajde nek je Kek dosao. Biti ce zanimljivije. A magarcima jos teze :lol:
  • Sibirski plavac
    9k
    Ajde, ovakvi dolasci mogu ligi i dalje dati neku neizvjesnost i zanimljivost. Magarad će vjeorjatno kao i svaki put se do polusezone nekak odvuć sa 5 ili manje bodova zaostatka za nama, a onda u periodu veljače i ožujka slijedi tradicionalni raspad i potvrda naše titule na poljudu recimo u travnju. Rijeka bi s Kekom i par solidnih pojačanja mogla biti glavni kandidat za drugo mjesto. Osijek očekujem da bude opet u kurcu , ali kao i s Vukovarom spasit će ih novi prvoligaš koji ipak nemre u kontinuitetu dobivat tekme i šarani će ostat u ligi. Varaždin bu sa svojim "Getafe za sirotinju" nogometom vjerojatno opet bil tam negdje peti ili četvrti. Volio bih da Istra konačno Europu izbori, ali s obzirom da su koliko vidim nekog novog anonimusa iz Espanje doveli, mislim da bu negdje sredina tablice max. Rudeš očekujem ispadanje, Loksa Gorica i Slaven od osmog do šestog mjesta.
  • Crni86
    22.1k
    Nije li za keka bila neka prica da nije nesto previse preferirao mlade?

Ako takav bude i dalje, tesko ce se on zadrzat tu. Razvojna liga, razvojni klub koji zivi od stvaranja i prodaje igraca.
  • Sajla
    20.8k
    potvrda naše titule na poljudu recimo u travnjuSibirski plavac

Poljud je u 27. kolu (ove godine je to bilo oko 20.3.), bilo bi čudo da nakon te utakmice imamo 27 bodova prednosti i bolji omjer ali mi se sviđa kako razmišljaš :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.