• ZGV
    3.9k
    Ma sve 5....zajebavam se malo
  • Hnlovac
    6k
    kad smo već kod mirne reintegracije -

Može li netko iz Baranje potvrditi je li onaj mit o katastrofalnim BM vozačima koji su nakon reintegracije lagano došli do vozačke istina?

Meni je to urnebesno, navodno su u Osijeku vozači na duplom oprezu kad vide BM tablice
  • KtcGoat
    5.6k
    mene prije par godina htio rušit jer mi se grb na tablici nije vidioshameless86

Budi sretan, ja bi te rusio!
  • BBBaranja
    4.8k

Gluposti,vjerojatno se dosta starije populacije sa sela slabije snalazi sa svim tim trakama i kruznim tokovima u vecem gradu..
  • Paggini
    86.5k
    Meni je to urnebesno, navodno su u Osijeku vozači na duplom oprezu kad vide BM tabliceHnlovac

Zlobnici bi rekli da su na oprezu ne zato sto su losi vozaci, nego zato sto su iz BM opcenito
  • Mr Anderson
    19.5k
    Meni je to urnebesno, navodno su u Osijeku vozači na duplom oprezu kad vide BM tabliceHnlovac

Ko i u Zagrebu kad vide KR tablice...
  • rokikaciga
    14.5k
    Kad vidim KR tablice drzim odstojanje 10 sekundi :groan:
  • crophantom
    4.7k
    E moji purgeri, tak mi u Zagorju kad vidim ZG table po defaultu počnemo sa pas mater jer znamo da je 87% šanse da bu se vozil sporo ko da kombajnom ide, pa smo prisiljeni preticati u zavojima. Nemojte diskriminirati :grin:
  • jedan u nizu
    18.3k

Nije ni cudo zasto se zagorska magistrala zove cestom smrti ...
  • Hnlovac
    6k
    nisu ni purgeri neka sreca na zagorskoj, ali kad u 7:10 KRovci krenu u ovome vozit slalom po Podsusedu..
    opel-astra-1-7-d-slika-19576346.jpg
  • crophantom
    4.7k
    ne govorim o magistrali, nego kad malo dublje zalutaju :grin:

Prije 2 tjedna sam iz Trakošćana prek brega prema Začretju po brdima zapeo iza 2 sa ZG tablama, prosječna brzina 23kmh, a kad se spoje i brdo i zavoj sam kaj ne stane :rofl:

A magistralu od Zaboka prema ZG ja izbjegavam u širokom luku jer tam je cirkus 24/7. Uvijek se nađe neko ko se vozi 50 na njoj što je suludo, a iz drugog smjera neko ko vozi svoj privatni rally, ljudi idu s posla/na posao, nadrkani i umorni, svakih kilometar neko nekome u škare.

Autoput, platim tih euro i 70 i miran sam, a i 3 put brži
  • crophantom
    4.7k
    a ti kaj voze slalom su dobri, ali fakat imas pun kurac ljudi iz Zagorja kaj su semafor vidli samo na telki, a cestu s 2 trake na parkingu kod Maxi Konzuma u Zaboku, pa kad dodu u ZG raspad sistema. Prva moja sestra, živjela u ZG 6 godina, ali autom se usudi ici do Arene (jednom), a obično parkira u West Gateu i čeka bus za ZG :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.