• prefontaine
    9.3k

Nego faco, sad mi treba pomoć. I tvoja, ali i ostalih zonaša. Svima je jasno da Zagrepčanci, Purgeri, Zagorci...idu u svatove u Hercegovinu. Ali ja sad imam specifičan slučaj, kad Hercegovac ide u svatove u Zagreb.

Kakvi su običaji i s koliko se mladence dariva? Ne bih se želio sramotiti, pa daj(te) neke smjernice. U pitanju je daljnji rođak s kojim nemam gotovo pa nikakav kontakt. Je li 150 eura ok, ili je to, po ovim sad cijenama, minimum minimuma?
  • ksapi
    8.1k

Rekao bi da je to bas minimum
  • Pacho
    17.9k

Uzivo iz brloga gospode Dalije:

giphy.gif
  • prefontaine
    9.3k

Hvala ti. Stvarno se ne bih želio sramotiti. Večera je u Amberu, Buzin. Nemam pojma kakve su cijene tamo i koliko košta "mjesto".
  • NitkoBitan
    36.9k
    Dobro si me podsjetio da upalim telku i zabiljezim se...
  • ksapi
    8.1k

Ma slicne su cijene svuda, taj Amber je vjv medju skupljima. Sa 150e ces pokrit stolicu, za dalje ne garantiram :rofl:
  • prefontaine
    9.3k

Ma neću ja puno jest. Ja sam više ovako za popit :rofl:
  • crophantom
    4.7k
    Gledanost ce bit jebena, izađem na balkon zgrade pušiti, samo se koncert cuje iz stanova :heart:
  • don
    20k
    kako ovo zajedništvo objasniti nekima? Pogotovo onima koji educiraju ljude kako se umjereno drogirati za razliku od ovoga.

kakva 2 svita različita, nikad mi više jasnije nije bilo zašto su tolike podjele.
  • Noel
    21.6k
    Nego faco, sad mi treba pomoć. I tvoja, ali i ostalih zonaša. Svima je jasno da Zagrepčanci, Purgeri, Zagorci...idu u svatove u Hercegovinu. Ali ja sad imam specifičan slučaj, kad Hercegovac ide u svatove u Zagreb.

Kakvi su običaji i s koliko se mladence dariva? Ne bih se želio sramotiti, pa daj(te) neke smjernice. U pitanju je daljnji rođak s kojim nemam gotovo pa nikakav kontakt. Je li 150 eura ok, ili je to, po ovim sad cijenama, minimum minimuma?
    prefontaine

300e ako ti je neko daljni ako je bliži 1000e. Evo recimo meni će @Doktor Kunić metnut u kuvertu kao posebnom prijatelju čak 1500e. To stvarno vrijedi u životu imat takvog prijatelja :heart:
  • Doktor Kunić
    6.5k
    Evo recimo meni će Doktor Kunić metnut u kuvertu kao posebnom prijatelju čak 1500. To stvarno vrijedi u životu imat takvog prijatelja :heart:Noel

@Paggini molim moderaturu za hitnu reakciju. Sankcionirajte ove što šire dezinformacije i laži.

Imam 1500 ali nemam kuvertu, jebiga
  • fakin
    4.6k
    Hrvatska vam zaboravit' neće nikada!

thompson1.png

thompson2.png
  • KtcGoat
    5.5k
    Nemoj ići lijevo na križanju staze
    Tu ne ide niko, svi se zvijeri paze :smile:
    photo-editor-ds-1780609151271.jpg
  • Dinamosaur
    3.3k
    . U pitanju je daljnji rođakprefontaine

saznaj koliko je stolac, ako to pokrijes onda si na minimumu.
    Sve iznad je dar.
    Sa duplom cifrom si dobar gost/rođo.
    Rodbina bude pojacala
  • NitkoBitan
    36.9k
    Janez Jansa je ovih dana postao novi premijer Slovenije (cestitke), a kaze kako bi volio da Thompson nastupi u Ljubljani. Bit ce Thompson srdacnije politicki docekan u Sloveniji nego u Zagrebu :sweat:

Wide-2-2556148-1200.webp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.