• Paggini
    86.4k
    A da? Mislio sam da je besplatan, da mu je istekao ugovor. Svejedno, 200 tisuća danas je kikiriki.Mr Anderson

Mislim da mu 30. kolovoza ističe ugovor, da se i Gorica nešto naplati jelte.

Drago mi je za Pršira, meni drag igrač i falit će mi gledat ga u toj usranoj Gorici, jedini valjda igrač koji zna s loptom u toj usranoj ekipi
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    ma stavili su mu u klauzuli da mu ističe ugovor negdje do kraja prelaznog roka ,tako da zajebi klub koji ga dovodi da mora nešto platit . I to kod njega mislim dva puta to da stoji u ugovorima. Dobrog će igrača Poljaci dobit za ništa . Mada nije još ništa potpisano
  • Droljo
    28.4k
    Ne sviđa mi se da takvi (pršir) odlaze iz naše lige. I ovak nam je liga za kurac a sad bude još slabija. Bolje bi bilo da ode u Osijek ili Rijeku pa čak i tovarima nego u Poljsku.
  • vjeko1701
    25k
    A jbg, nije da ga nemaju čime platiti al radije dovode Guillamone, Legbe, Kemale...
  • Droljo
    28.4k

Pa to ti velim. Naši solidni igrači idu u faking poljske i slovačke a hnl bagra dovodi strance koji su za kurac i bez preprodajnog potencijala. Baš glupo.
  • vjeko1701
    25k
    Kaj da ti kažem, njihovi problemi. Nekad mi je bilo žao kad su kvalitetni igrači odlazili van, sad mi je skroz svejedno. Ako nije za nas i ne dolazi kod nas, bmk.
  • Sajla
    20.7k
    Kad najbolji hrvatski nogometni djelatnik i siva eminencija iz IO HNS izjavi da je "stranac upitne kvalitete puno jeftiniji od domaćeg igrača upitne kvalitete" onda je jasno zašto Pršir i slični idu van.
  • deda
    46k
    Duje nam završava igračku karijeru, bit će pomoćnik Keku, a priključuje im se i Mate Maleš iz Lokse.
  • Facke
    8.2k
    Je a kaj? El ima jeden klub iz HNLa nekakve ambicije osim Dinama? Niti jeden. Kad se je Rijeka kvalificerala za Konferencijsku Ligu prva izjava Miskovica je bila da mu je te veliki trosek.

To sve govori. Kakvu ambiciju imaju Slaven, Gorica, Loksa, Osijek, Hajduk (teri nit place nemre isplatiti na vreme) , Varazdin? Istra? Se je te goli kurac nazalost.
    Da Dinama nema nasa liga bi bila v rangu San Marina.

Ligu bu digla mozda Kustosija , zate el se ulaze v momcad. Naravne te je Barina igracka ali jbg, konkurentniji budu od Hajduka za 5 let ak ne i ranije ak se bu Bara dale brinul o tome.
  • Droljo
    28.4k
    Ligu bu digla mozda KustosijaFacke

Tebe je, stari, prebacilo.
  • Dzoni
    5.9k
    Kako je krenulo, čak to nije ni nerealna mogućnost
  • Sibirski plavac
    9k
    Kakav bi shitshow bio da Varaždin izbori Europu prije magaradi. Ne bih se uopće čudio. Nek Varaždina posere malo ždrijeb i imaju šanse. Recimo Loksa je 2017. za europa ligu imala relativno lagan ždrijeb ak se dobro sjećam Santa Coloma iz Moldavije, Rops iz Finske, Vorskla iz Ukrajine i u playoffu Genk od kojeg su ispali sa 2 0 nakon što je u prvoj tekmi bilo 2 2 u Zagrebu.

Ako i Varaždina zalome neki moldavci ili finci u zdrijebu, tko zna, mogli bi barem do playoffa.
  • deda
    46k
    Nije Facke uopće u krivu. Nedostatak ambicije je u HNLu postao glavni paralizator razvoja. Taj psiholoski mindset da se nemre. Samo što je još gore većina tih neambicioznih dovodi šrotove od igrača tek toliko da opstanu u ligi umjesto da dodaju gas i počnu stvarat igrače. Čini mi se da je Slaven tu čak napravio najveći iskorak zadnjih godinu-dvije.
  • Crusades
    24.3k
    Jel VŽ nositelj u prvom pretkolu?
  • tigric
    1.2k
    igraju drugo pretkolo, gdje nisu nositelji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.