• shameless86
    1.9k
    onda ostaje Toronto :rofl:
  • puxigadjurdja
    3k

Mislim da oni planiraju napad na Kensington Aveniju.
  • Ludovic IX
    11.7k
    lik je otuđio reprezentaciju od naroda sa tim family spikama. Na tekme idu oni koji imaju neku vezu osim na maksu ili poljudu di imaš mogućnost kupit par hiljada onih najlošijih karata.

Usto je tovar koji dozvoljava hajduku ovo što rade zadnjih 5-6 godina.

Lik je govno ko i zalizanko. Jebe mi se što su ovi tovari. U pravu su. Koliko im familije ide na sp u ameriku našim novcima jer savez je naš.
  • Facke
    8.2k

A to ti znas? Po cemu je otudil repku od naroda? Ja to ne vidim. Za te koj neki to tak osecaju su drugi ljudi krivi teri vec letima same znaju srati i siriti negativu oko repke. I to su uglavnem ljudi z vana. Srale se je iste tak po Markovicu i Sukeru. S istim tim recima. I oni su navek bili negativci i govnari za velik dio ljudi.

Iste je s trenerima. Kak se sad sere po Dalicu , tak se je srale po Cire, Baricu , Kranjcaru, Bilicu , Kovacu , Stimcu.
    El te najbolse zname zgleda. Nazvati ljude govnarima, zalizanima i slicnim recima.

I te gluposti i birtijske price na tere se neki paliju su cista glupost. Navek se neke zmislja. Nemres do karti, nemres ove nemres one. Ziher su za Rujevicu 8000 karti podelili. Kak da ne. Al te se tak naokole govori. Da savez i da ljudi iz saveza moreju podeliti ili dati nekomu par karti je normalna stvar vu sakem savezu na ove planete. A same se tu od toga dela drama.

Napisite neku normalnu kritiku zake mislite da ovaj nije za predsednika ili onaj nije za trenera repke. A vecinom se cita "jebo vas family, eto vam family, glej zalizanoga kurca zna, glej Kustica HDZov lopov" itd.
  • ElDorado
    11.3k
    ti zgleda ne čitaš baš sve postove. Lijepo objašnjeno visekratno zasto i kako.
  • Facke
    8.2k

Jasne je mene da jake pune ljudi tu i pise zake i zbog ceka oni misliju da je Dalic krivi trener. Piseju o taktike itd. Se je te vredu i postujem. Tak i treba. I tu palec gore. Al ima i hrpu ljudi koj tu pise i sere same po osobama same zate kaj im osobne ne paseju. Bez ikakvuga normalnoga argumenta. Zate sam te gore i napisal.
  • ElDorado
    11.3k
    Slažem se potpuno da jučer za onaj transparent nije bilo ni vrijeme ni mjesto
  • Eduardo
    29.5k
    Kako kaže BBC; "bezvremenska remek-djela" , rangirali su 10 najznačajnijih dresova u povijesti SP-a.

Hrvatska iz 1998. završila je na šestom mjestu... evo screen za lijenčine, evo link za ostale.

lrznc9j9opv5v0ps.jpg
    pcbh6kb7u40lqcw9.jpg
  • Nema zaleđa Mikića
    3.4k
    Treba mi ulaznica za Hrvatska-Panama u Torontu, pa ako netko prodaje javite se :victory:
  • jakov1
    1.6k
    Po cemu je otudil repku od naroda? Ja to ne vidim.Facke

Pa ti ne vidis ni problem u Modricevoj amneziji. Ocito si zauzeo kontraski stav o ovoj temi i mislim da se nitko nece pretrgnut da tebi argumentira ono sta i slijepac vidi.
  • Niko1986
    7k
    Treba mi ulaznica za Hrvatska-Panama u Torontu, pa ako netko prodaje javite se :victory:Nema zaleđa Mikića

Čekaj samo na službenoj stranici se stalno pojavljuju.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Pričaš gluposti, ali si po tome poznat…. I znamo svi zašto ga ti STVARNO ne voliš, a to je pripadnost stranci, jer tvoje mišljenje si odavno izrazio….

Kažem nisam fan, ali ono moglo bi bolje, ali i gore…. I svako pozivanje protiv reprezentacije za mene veliki Minus.
  • Ludovic IX
    11.7k
    sport nam je u rukama lopova i uspjeh nam dolazi samo iz razloga jer smo talentirani narod.

Imamo toliko medalja i uspjeha u nogometu a što hns radi za boljitak nogometa u hrvatskoj? Infrastruktura nam je katastrofa. Plana i programa nema.

Možemo doslovno o svakom sportu. U svakom savezu drma jedan čovjek i onda je kako je.

Fala bogu što postoje individualni sportovi di savez ne može sjebat pojedinca ali im niti ne pomaže.

I ako već spominješ politiku, znaš i sam koja je poveznica većine saveza.

A sad izlazi na vidjelo koliko je novaca koje je bilo namijenjeno za sportaše je otišlo za necije vile, automobile i putovanja.

Jebiga, neinteligentnima je domoljublje koji pojedinci iskazuju samo kroz ono sto pričaju , dovoljno da im ljube guzice

P.s. i tko poziva protiv reprezentacije - pa ono je bilo upućeno predsjedniku saveza, pojedincu. Sto sad i to utječe na igru (koje nema)?
  • ksapi
    8k
    Evo ga, pocelo je.. nije vrijeme i mjesto prozivanjima, ide cirkus kolorado, kruha i igara, nema nikih problema.. tko god kaze bilo kaj protiv saveza, repke, izbornika iducih 2mj je orjunas.. bolesni ste svi skupa koji podrzavate te family spike, doslovno mi se sere od toga
  • Jos-Optimus
    10.8k
    pa, poprilično zvučiš kao fan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.