• deda
    46k
    IO HNSa donio ponovo neregularnu odluku koja nije bazirana na propozicijama. Dakle, sami stvaraju pravila u trenutku.

Ispada samo Đakovo, Lokomotiva Rijeka igrat će s jednim od prvaka razigravanje, ostala 3 prvaka ulaze direktno.

Tu nema traga od sporta i sportskog duha. Kak se sprdnemo tako bude i možete nam popušit.
  • Niko1986
    7k
    Znači ekipe se cijele sezone muče u svakakvim uvjetima da osvoje 3. NL samo da bi sad mogli u kvalifikacije. Smiješno da HRD nije ispao.
  • deda
    46k
    Nije stvar kvala samo nego će 3 prvaka iz šešira ući, četvrti će igrat kvale s drugoplasiranom Loksom. Znači ova dva se moraju ubit, a ova 3 lagano uz kavicu ulaze. Koji kurac? To nema veze sa zdravom pameti, a o mudima da ne govorimo. Trebao je HD ispasti, ovih 5 ući i ćao. Ovaj HNS treba što prije razjebat na proste faktore.
  • Niko1986
    7k
    Prejako mi je kako su iskoristili izliku da je Lokomotiva u kvalama jer je bila druga. Što bi napisali da je Pazinka dobila licencu me zanima
  • deda
    46k
    Da su imali manje čepova na kopačkama u zadnjoj tekmi.
  • Profesor Baltazar
    59
    Ma ajde još i to za Lokomotivu, ali opet će jedan prvak morat igrat kvalifikacije tako da im ne drži vodu nikako.
    Kakvi specijalci
  • Niko1986
    7k
    Tkogod na kraju ne uđe u viši rang ima apsolutne osnove za tužbu, ali sumnjam da je itko dovoljno hrabar za to.
  • deda
    46k
    Pa nije problem Lokse što je ona kao druga ušla u krug 5 pobjednika regija. Zašto ona kao takva treba biti zakinuta.
  • rioda
    16.6k

Na kraju dobiješ tužbu za dvije godine da si bio u pravu, a u praksi se ništa ne promijeni. Čak mislim da smo već inali takav primjer u RH
  • Crusades
    24.2k
    Da, Gorica je bila u pitanju. Koliko vidim u tekstu spašavalo se Istru i Lokomotivu. Lakrdija i tada i sada.

Ako se ne varam jedne sezone se nešto isto kemijalo da se Rijeku spasi.

https://www.index.hr/sport/clanak/gorica-odustala-od-prve-lige-ali-ne-i-od-tuzbe-protiv-hnsa/596528.aspx
  • zgšd
    193
    meni nije jasno zakaj hrvatski dragovoljac ne igra s lokomotivom iz rijeke..
    prvaci bi imali prednost, a bez sirenja tzv 1. NL jedan klub bi svakako igral kvalifikacije s prvacima 3. NL....
  • joesimunic
    171
    Tužno i žalosno kakvu su pizdariju izmislili da bi Dragovoljac ostao gore…
  • Raul
    422
    Šteta što se nisu svi ovi klubovi zajedno dogovorili da ne idu u ligu više pa da vidimo kako bi onda hns popunio ligu.
  • cibona
    8.1k
    Lokomotiva Rijeka igrat će protiv Koprivnice u kvalifikacijama za ulazak u 2. NL.

Ne mogu se oteti dojmu da su i izvlačenje namjestili pa je tako nastradala Koprivnica koja je na papiru najmanje atraktivno ime (pored Inkera, Zagore i Slavonije Požege)...

Ovo je jedna ogromna sramota za HNS i razlog za bojkot. Da je pravde, Hrvatski dragovoljac bio bi poslan u niži rang, a svi prvaci iz niže lige bi upali u višu. Neovisno o tome što mnogi (pa tako i ja) simpatiziraju dragovoljac, pravila su kristalno jasna i ne bi smjelo biti mjesta za pogodovanje nikome.
  • rioda
    16.6k

Tu je mali milijun faktora, evo sad baš čitam da je promocijom Inkera, Jedinstvo Sveti Križ Začretje ostalo u 4. NL, a to je klub Stjepana Merkaša. Vjerojatno se lobiralo na sve strane, a ždrijebalo se sigurno nije.

Koprivnica je raspustila ekipu na odmor nakon zadnjeg kola, sad ih moraju vraćati jer već za par dana igraju kvalifikacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet