Paggini
mlinchica
Zatim je dao Modriću da izvodi svaki prekid kad imaš doslovno postavu koja mora na svakom korneru, autu, prekidu sa strane biti na pola gola. Mi imamo na korneru Vuškovića, Gvardiola, Šutala, a svaki naš korner je veća opasnost za naš gol nego protivnički jer naš Luka nije u stanju poslati oštru loptu u 16 nego šalje one balone koji putuju tri minute i gdje se i moja baba od 90 godina stigne postaviti. — Mathiasovi Chageri
ElDorado
vjeko1701
Tko je izvodio kornere u Realu i Milanu? — The Undertaker
Jurki
Okej, nisi zvao Belju, nisi zvao Stojketa, nisi zvao Mišića, očekujem da imaš ideju baziranu oko igrača koje si zvao. Da postoji jasna struktura, da znaš kako koristiti igrače koje si zvao, da si ih zvao sa razlogom. — Mathiasovi Chageri
mlinchica
Chempers
znam da će me neki napast da su srebro i bronca uspjeh, I JESU ali trebalo je bit barem jedno zlato, imali smo sredstva za zlato!!! — wolfgang14
Bitno da zalizani zivi na staroj slavi, nadam se da se gadno varam u svojoj procijeni al ovo mi vuce na ono bezidejno EP to jesta zadnja dva EPa — ZGBhoy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.