• podravskimodrikibicPMK
    305
    Muse nema ni na apsolutno jednom ubacaju niti povratnoj
    Kaj se tice zadrzavanja i prebacivanja lopte cak i nije los, bolji od ocekivanog za mene
  • hardek
    11k
    Evidentno je da je ovo ekipa za Englesku. Jedino pitanje je Matanović ili Musa. Jasan je plan začepit odiza, a naprijed doslovno Baturina sam mora iskreirat nešto. Sučić je tu više kao presing igrač nego kao neko konkretno riješenje u oba smjera
  • badjibadara
    10.1k
    Kroz našeg sa brojem 22 prolaze kako se sjete.

Dobar je Musa, samo dok se navikne na ekipe koje igraju obranu.
  • Orc123
    16.2k
    Baturina jako napredovao.
  • Dzoni
    6.8k

Najveći talent na svitu ae
  • Nemrem igra Dinamo
    6k

Pa napiši kroz proknjiženog, kaj si politički korektan :joke:
  • Crni86
    22.7k
    Kolega vjeko je jako dobro jos prije predvidio igru nase repke. To bu sve ne gledljivo
  • M94
    2.7k
    Očekujem teški raspad na SP. Nama još igraju starci, svi su brži od nasKeyser Soze

Nije dugo trebalo da se nakon nebitne prijateljske krene kako smo gotovi i ne znamo. He he.
    Puno puta je tako bilo prije velikih natjecanja, cak i u medijima... al onda pokazemo pravo stanje.

Inace ovo je gol svima osim hobotnici iz Belgije. Vrhunski ju je iscupao.
  • ElDorado
    12.5k
    “What could possibly go wrong” igra, selekcija, sve.
  • Bruh
    1.3k
    Ma vi ljudi ne kužite Dalić nije zvao naše jer nije htio da dobiju ACL na onim terenima u Americi koji će bit na 4cm od betonske podloge
  • Netkos
    172
    Kovačević je odličan, naš najbolji u prvom poluvremenu, Baturina je isto jako dobar.
  • badjibadara
    10.1k
    Ne znam zašto je sam sebi izbio blok Modrić - Mišić, pa tu bi šaltali strane i držali liniju bez panike. Ovaj Luka nije normalan. Ima tu baruta za fantastičnih 60 minuta.
  • jedan u nizu
    18.6k
    Kovačević je odličanNetkos

Meni je isto Kovačević najbolji danas ....
  • Crni86
    22.7k
    Repka veterana…. Bas zgledaju ko dinamo prosle sezone. Fali tu trke, inteziteta, mladosti.

Nemos ti s kovom koji nije igro pun k i modricem od 35 godina u veznom redu. Jbga. Meni je zal pere sucica kojeg se trosi na desetki… idealan igrac za zamjenit broza, idealan
  • NitkoBitan
    37.8k
    Cekamo Fackea da nam ocita bukvicu jer je ipak sve u najboljem redu!

Faking raspala Belgija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.