• prefontaine
    9.3k
    Ne treba licitirati imenima, već pozvati eminentne ljude nadležne za aktualna i goruća pitanja oko klubamasacusec

Tako je. Ja sam se malo zaletio kad sam rekao kako želim Bobana.

Sad ću se ispraviti, na Zoni Podcast želimo:
    • Predsjednika kluba
    • Članove uprave
    • Predsjednika, zamjenika predsjednika, te sve članove nadzornog odbora
    • Trenera
    • Pomoćne trenere
    • Igrače, s tim da prednost imaju igrači s većom minutažom.

Nadam se da je ovaj moj prijedlog dobar i da će ga cijenjeni podcasteri uvažiti i voditi se njime prilikom slaganja rasporeda za sljedeće epizode.
  • fakin
    4.5k
    Dajte nam Mudražiju! To ce vam biti najgledaniji podcast
  • crophantom
    4.6k
    Naručite kipiće s Temua i pošaljite ih igraču koji dobiju nagradu za igrača sezone Zona Dinamo podcasta, to ce im biti najdraži trofej.

I ne govorim to samo zato da Mišić konačno od nekog dobije tu nagradu.
  • Droljo
    28.3k
    Možda stvarno jednu epizodu pokloniti forumu. Prisjetiti se nekih vrhunskih zajebancija, raspraviti o forumskoj skaut službi, neke slike i video uživo prokomentirati i sl. bar zona daje materijala svakodnevno. Proći sve rovove iskopane ovod itd...
    Za gosta predlažem zdravka mamića.
  • Burek1983
    6
    Kucamo na vrata zaboravljenih asova
    - lagani pregled od 80-tih do danas,gdje su bili nakon Dinama,što rade danas,itd...
    - Probat doći u kontakt s nekim od njih,snimiti kratak razgovor...
    - Hernan Medford,Mikulenas,Juan Carlos Muñoz,Carlos,Junior Fernandes,Dodo,Migliore ...ma svi do koji se može doći
  • Mali Zeus
    21.3k
    Dajte nam Mudražiju! To ce vam biti najgledaniji podcastfakin

Oće k.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Možda stvarno jednu epizodu pokloniti forumu. Prisjetiti se nekih vrhunskih zajebancija, raspraviti o forumskoj skaut službi, neke slike i video uživo prokomentirati i sl. bar zona daje materijala svakodnevno. Proći sve rovove iskopane ovod itd...Droljo

e tako nešto, specijal Zona, proći najbolje postove, pričati o legendarnim temama, tko je najbolji, a tko najgori insider. Specijal gost @Paggini
  • austrijanac
    11.2k
    Znam da se bili limitirani studiom, ali bi volio vidjeti više grafika i statističkih usporedbi.

Pritom ne mislim na šture Sofascore grafike, mislim da se za jedan klub (Dinamo) moze napraviti nesto detaljnije i tocnije.

Isto tako, znam da radi tv prava se ne mogu prikazivat highlightsi, ali bilo bi odlicno kad bi se moglo ubacit nekako golovi (posebni trenutak) s kadetske ili pionirske tekme.

I sam je @Niko1986 komentirao da su nam mlade dobne skupine slabo praćene pa eto.

Samo mali prijedlozi, a da nisu dovedi Capellasa i Vlaovica da mu prevodi.
  • Crni86
    21.9k
    Po meni je top sta ima na forumu clanova koji ubijaju s nekim podacima i da u suradnji s njima da se ti podaci onda izlazu i na zona podcastu. Od @Krizy statistickih podataka i da se poetncijalno podaci eksluzivno objave u podcastu dok taktickih analiza @Tranzicijski Napad pa do nekih scout prijedloga od @Omake. Naravno decki bi morlai bit za to.

Ti postovi na forumu daju odusevljenje i mozda da se pojedini materijal u dugovoru s njima izlaze eksluzivno na podcastu, pa da se onda objavi kasnije i na forumu.

Nekako mislim da bi to diglo podcast na novu razinu (dalo bi podcastu vise dimenzija), a opet bi bio poseban jer bi clanovi foruma uspjeli pridonijeti podcastu sto je u svijetu opet rijetkost.
  • Mali Zeus
    21.3k
    Možda neki dio kao najbolje objave s društvenih mreža, dinamove i općenito. Da ne bude samo razgovor i pitanja i odgovori. Možda i neke nagradnjače organizirati itd.
  • rokikaciga
    14.4k
    Mozda ubaciti, pogotovo kada je gost u pitanju, nekakav "kviz". Ima npr football bingo, ili one piramide gdje moras staviti top 10 igraca npr strijelci u derbijima sa Hajdukom i slicno. Mislim da bi donjelo malo dinamike da nije samo razgovor
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube