vjeko1701
KtcGoat
A kažem, većina ljudi koje sam znao da isključivo prate strani nogomet i navijaju za neki strani bogati klub je proizašlo iz one ere kad je HNL bio na dnu, kad su ga apsolutno svi zvali kaljužom, vladali su gazde i šerifi a ni reprezentacija nije baš imala bajne uspjehe. U svemu tome se jedostavno stvorio iznadprosječan broj ljudi koji su svoje interese u nogometu tražili van Hrvatske. Ipak su stvari danas nemjerljivo bolje i neusporedive u odnosu kako je bilo prije 10-15-20 godina. Zato sam i malo alergičan na parolu "nikad slabiji HNL". To može napisati samo netko rođen nakon 2010. ili netko tko je prespavao prvih 15 godina ovog tisućljeća. — vjeko1701
Sajla
ZG plavi 01
NitkoBitan
Paggini
Ja vidim dosta mladih ljudi po Zagrebu u obleci PSGa a poprilicno sam siguran da ni ne prate nogomet, mislim koji k :chin:
Znao sam i neke zenske na faksu vidjet sa PSG stvarima. Socioloski fenomen. — NitkoBitan
db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.