• IceMan
    4.1k
    PSG kao da se ispuhao malo nakon Bayerna.

Baš kao i Bayern nakon Reala.
  • javolimtebejako
    5.1k
    igraju za svoju guzicu da osvoje nakon 100 godina, naravno da ce igrat onako sta im daje najbolje sanse za to. na sudcu je da kazni odugovlačenje ili sta god, a PSG ako ne moze otključat gol ko im kriv
  • Crni86
    21.9k
    nad igromOluja

Kojom igrom? Nitko se ne zgraza nad igrom. Ljudi se zgarazaju nad simuliranjima, kradi vremena i sl.

Pa ne igra brighton u finalu neg faking arsenal. Zelis bit najbolji klub europe? Brani se, bacaj loptu u bunar, al nemoj se ponasat ko da igra sunderland protiv psga.

Boli me k jedne i za druge, al ovo je sa sportske strane dno dna i to je ono sta mi se sve vise pocelo gadit u nogometu. Upravo to arsenal danas pokazuje, a nadam se da ce ih sportska sreca za upravo gakav pristup i kaznit.

igratjavolimtebejako
    Nek stoje na golu ak oce, nek se tuku, nek se dodaju na svojih 16 metara nije me briga. Sa sportskog fairplaya i sportskog duha mi je ovaj pristup dno dna za finale lige prvaka. Bacanja, simuliranja i krada vremena u prvom poluvremenu.

Izgledaju ko gorica protiv nas na maxu. Ak takva ekipa po vama treba osvojit lp onda okej. Al to nije poanta sporta, a za to su kriva pravila i sudenje. Zato mi je i drago da im je Sibert poceo sve sudit i ne trpi vise to.
  • rokikaciga
    14.3k
    Je ruzno za gledati, ali je i impresivno kako se brane. Svaka im cast ako ovako osvoje.

E- zacoprao sam. Penal
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Ovo mora biti penal. Kakva provjera?
  • Crni86
    21.9k
    Nadam se da ce se krada vremena i izlezavanje s arsenalove strane i dalje nastavit.
  • mlinchica
    6.3k
    Evo, bude sudac svirao kaj treba svirat.
    Kaj se nervirate.
    Svijet je opet dobio smisao jer nogomet pobjeđuje.
    :joke:
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Nek cigani budu sretni sto im Mosquera nije dobio drugi zuti.
  • M94
    2.6k
    Nogomet jednostavno nije zaslužio da Arsenal digne dvije kante.
    Aj PSG uvaljat još jednog.
  • NerminB
    1.5k
    E tako. Ajmo 2/1
  • ZG plavi 01
    290
    Kak frajer ne dobi drugi zuti za ovo
  • NitkoBitan
    36.8k
    Kvare nema nigdje i onda na vrlo inteligentan nacin izbori penal. Krkani poput Sopica bi ga izvadili na poluvremenu.
  • javolimtebejako
    5.1k
    sad će to Gyokeres rijesit

iskreno tek sam se ukljucio u drugom poluvremenu pa ni ne znam o cem pricas
  • ElDorado
    11.2k
    Ovi šire ruke na sve odluke ko tovari
  • BBBaranja
    4.8k
    Siebert nije imao muda dat mu drugi žuti,jer mu je prvi dosta lako dao za otezanjebs izvođenjem auta..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.