• IceMan
    4.1k
    Siebert mi je oduvijek drag, zapravo od prije 3 godine cca :lol:
  • Navijač Dinama
    12.4k
    Siberetu svaka čast za ovo sviranje kraja, al suđenje i opcemito ovaj arsenal kao da gledam mrtve tovare protiv ostatka HNL-a(ukljucujuci i pogotovo protiv Dinama).

Naprave 50 faula, pogotovo onaj cigan Rice, nema nista, jel PSG-ovi vrate odmah zadnje opomene pred žuti. Zabiju gol i povuku se i onda samo izbijanje lopte, udaranje, mesarenje, gluma i bacanje po podu.

Propaganda nogometa.
  • Kruno
    1.4k
    Psg baš loše igra.
  • mlinchica
    6.3k
    Kaj se dogodilo parižanima?
    Imaju loptu većinu vremena, pravu šansu nisu stvorili.
    Kaj ne znaju kak igra Arsenal?
    Umrtvili su ih skroz i osim gola imali još dvije odlične prilike.
    Izvrsno za sada od strane Artete.
  • Benedikt
    85
    Ovo će završiti ili 2:0 za Arsenal ili će Arsenal doživjeti slom poput Atletica 2014.
  • NerminB
    1.5k

Sta ce napravit kad imas 10 crvenih ispred golmana u 25oj minuti utakmice. I treba me neko uvjeravat da je ovo najbolja ekipa evrope.
  • ZG plavi 01
    290
    Znas netko razlog zakaj su PSGovi ultrasi obuceni u bijelo?
  • IceMan
    4.1k
    PSG je jedino kući protiv Bayerna igral otvoreno.

U Munchenu je odlazil s premalo igrača otvoreno prema napred isto kao i sad.

Ne preuzimaju rizik do kraja.
  • Navijač Dinama
    12.4k
    zato što im je bijela također boja kluba, kao plava i crvena.

Bili su i protiv Intera svi u bijelom.
  • mlinchica
    6.3k
    kak kaj, pa nisu Slaven Belupo s Gregurinom na klupi protiv Artetinog Arsenala. :grin:
    Ne mogu okvir gola pogodit.
    Baš loša prilagodba, po meni.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.8k
    Razočaran sam tekmom, teški antinogomet Arsenala, a PSG kao da nije došao na tekmu...

Nadam se boljem drugom poluvremenu, i nogometu dostojnom finala LP!
  • javolimtebejako
    5.1k
    jadni PSG, trebo bi im se arsenal otvorit pa da zabiju kojeg
  • Crni86
    21.9k
    Siebert je trenutacno uvjerljivo najbolji sudac. Osjecaj za igru i muda. Bravo bravo
  • Crni86
    21.9k
    ne, trebali bi izvodit gol aut 90 minuta pa da sudac konacno sudi kraj. Odvratni kao i tovari protiv nas.
  • Oluja
    6.9k
    Samo se zgražajte nad igrom Arsenala ali ako uspiju osvojiti kantu samo to se broji i niti jednog njihovog navijača neće biti briga kako je do toga došlo. Daj Bože da jednog dana naš Dinamo osvoji europski trofej još većom bunkerčinom i nabijačinom i ako može autogolom guzicom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.