• rioda
    16.6k
    https://streamable.com/kh4i61

Razglas na Kranjči se već uvježbava za proslave :cool:
  • bazooka93
    247
    Zvone daj nam novu Kranjcu, Zagrebello, Alemnu i nece prestati puhati jugo koje nosi sa sobom tegobe u jednom dijelu Hrvatske
  • NVKOD
    12.6k
    VIDEO Na novom stadionu u Kranjčevićevoj prvi put odjekuje Dinamova pjesma

NA FORUMU Zona Dinamo pojavila se snimka koja je pobudila maštu navijača Dinama. Prikazuje testiranje razglasa na novom stadionu u Kranjčevićevoj ulici, s kojeg odjekuje legendarna pjesma Prve ljubavi "Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad". U jeku slavlja zbog osvojene dvostruke krune, vjerojatno posljednje proslavljene na starom Maksimiru, ovaj video nudi navijačima Modrih pogled u budućnost kluba na novom zagrebačkom stadionu.

Nevjerojatno koliko smo moćni... svako malo smo inspiracija za članke.

Barem su napisali otkud im izvor, tako i treba!
  • pešća
    1.5k
    Sprema se neko nevrijeme u Zagrebu, nek javi ovaj na stadionu koliko je prvih redova mokro :rofl:
  • Thor
    2.7k
    je bas citam na jutarnjem :lol:
  • ElDorado
    11.2k
    Jbga ipak su Pipsi trebali biti prvi
  • Thor
    2.7k
    to samo pra pra pra proba. :lol: prva izvedba prve himne! :cool:
  • Mali Zeus
    21.3k
    Stadion i HNK će jako dići ovaj dio grada, jer je to do sada bila jako zapušteno i nikakvo, a 5 min od centra grada.

Sprema se neko nevrijeme u Zagrebu, nek javi ovaj na stadionu koliko je prvih redova mokro :rofl:pešća

e to to, da mi kišari znamo na čemu smo.
  • Thor
    2.7k
    Dokle se zmocilo,znase li sto? :joke:
  • miro
    8.9k
    Kad gledam ove slike iz zraka, baš mi upadaju u oči ovi krovovi u lošem stanju, najviše prema zapadu i sjeveru. Ne znam jesu to neke bivše radione, skladišta ili šta, ali to bi trebalo sve porušit.
  • Bosskovitz
    21k
    Očekivano ali lijepo je da je stigla i potvrda, Tomašević je danas rekao da će se ploča u spomen na postrojavanje Zengi vratiti na stadion kad on bude gotov.
  • Plavi-9
    956
    Tomašević je danas rekaoBosskovitz

RCPbGjp.jpeg
  • Plavi-9
    956
    Vi koji ste blizu izađite na balkone pozdravite reflektore :smile:
  • pešća
    1.5k
    S obzirom da se radovi vode kao rekonstrukcija bilo bi logično da naziv stadiona ostane isti. Tribine mogu dobit naziv pa bi bilo mjesta i za Jerkovića i za Cicu.
  • vlatkomarkovic
    3.5k
    U ovom trenutku bi bilo najbolje da se proda ime stadiona u sponzorske svrhe i da daljnjeg se zove stadion “Zagreb” za službena natjecanja gdje su zabranjena sponzorska imena. Time ćemo kupiti neko vrijeme, da se nađe neko rijesenje oko imena. Po meni nije losa ideja da se trg ili park nazove ZNG, a stadion Zagreb ili Kranjčevićeva, a sa strane još neke stvari po velikanima tog stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet