• Omake
    17.7k
    Solidno smo napredovali, dok je dobar dio lige nazadovao. Bit će i 100 mil za koju godinu.
  • NORTE
    24.6k

Hvala Kule na 6 golova u ligi, zaslužena medalja.

@Frizura Robija M
    Kaj ti veliš na ovo?
    C2PF6XI.jpg
  • Frizura Robija M
    373
    Auuu ikonski, masno, takvu frizuru jednostavno moraš imat u ekipi. Zato su Talijani i propali.

Za razliku od tetaka sa zapada koji ga zazivaju zbog drugih stvari ja cijenim ovo njegovanje nogometno romantičnih 90ih. Još da dobije priliku obući idući četvrti dres i dignut kragnu. Nema dalje.
  • Mali Zeus
    21.3k
    mogli su doći i na proslavu, ali dobro.
  • keppi
    577
    Od ove brojke treba oduzeti ove koji odlaze, ali dobro...plus Radeljić, Oršić...
  • DerHerrKool
    1.1k

Kule je imao tekmu 24. Za mudrog ne znam.
  • Fan
    2.3k
    Nevistić
    Čavlina
    Cordoba
    Mudražija
    Kačavenda
    Mmaee

Ne sjećam se kad smo imali manje "deadwooda" u ekipi s tim da sam prilično siguran da ćemo samo s Mmaeom (više) i Cordobom (manje) imat problema da ih se riješimo, ostale ćemo, vjerujem, barem povoljno prodat, u najgorem slučaju da odu besplatno. Kapa dolje Bobanu i svim uključenima na čišćenju Dinama u samo godinu dana i postavljanjem ga na vrlo, vrlo zdrave temelje.
  • OsamŠest
    7.5k
    Kopam po nekim starim kutijama i opere me nostalgija. Nešto je čak uspjelo preživjeti poplavu :smile:

20260530-102054.jpg
  • Neron53
    2.6k
    Jucer ujutro, na povratku sa maturalne je nesretno izgubio zivot nas covjek iz Karlovca, Matija Vranic. Decko koji je od malena skupa sa starim na svim tekmama Dinama.
    Za sve one koji mogu doci, sprovod je u utorak u 13h na Karlovackom groblju Hrnetic.
  • mlinchica
    6.3k
    Koja godina su ove narančaste ulaznice? Imam jednu Rijeku ali nigdje nema datuma na njoj, a nisam se sjetila pisati tada.
  • OsamŠest
    7.5k

Period 2004. - 2007., nisam ti 100% siguran za godinu..
  • Mr Blue
    4.8k
    Mislim da je riječ o sezoni 2005/2006.

Ljubičasta sjever, narančasta istok, plava zapad.

Od ljeta 2006. je već bio dizajn kao što je ova za utakmicu protiv Wolfsburga.

Ali davno je bilo, ispravite me ako griješim..
  • fakin
    4.5k
    Prva utakmica nakon povratka imena:

IMG-20260530-124412.jpg

Prvo proljeće nakon povratka imena:

IMG-20260530-124430.jpg

Jedna od "najljepših" ulaznica:

Screenshot-2026-05-30-12-44-34-870-com-miui-gallery-edit.jpg

I definitivno najvrjednija ulaznica:

Screenshot-2026-05-30-12-44-46-323-com-miui-gallery-edit.jpg
  • Niko1986
    7k
    Hull City pripreme u Sloveniji, taman za jednu prijateljsku.
  • Nogo
    11k

I Hoxhu odmah odmah transferiramo njima poslije utakmice i super! :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.