• wolfgang14
    4.2k
    Al sve se zna samo Rudeš ima licencu.Kruno

a jbt onda zašto se uopće igra druga liga ako jedan jedini klub ima uvjete za prvi rang (iako je i rudešov stadion teško groblje)

Oće to fakat bit problem? Ja vjerujem da ko god bude prvi da će si moć sredit negdje di može igrat
  • deda
    45.8k
    Igra se više manje zbog par managera i ego triperskih predsjednika klubova tj. pranja love.
  • Kruno
    1.4k
    Jedino mi je žao Cibalije.Jedini klub koji zaslužuje prvu ligu.
  • Dzoni
    5.8k
    Ako je toliko zaslužuju, kako već 10 godina ne mogu sastaviti ekipu i financije za biti barem jednu sezonu u HNLu?
    U istom periodu su 1.ligu igrali i Dragovoljac i Rudeš 2 puta i Vukovar koji je prije 5 godina bio pri dnu 3.hnl istok
  • Kruno
    1.4k
    A šta da ti kàžem svi znamo tko je Cibaliu unazadio, ne bih sad politiku spominjao. Cibalia je se trebala prodati al previše mutnih poslova.
  • fakin
    4.5k
    čestitke rudešu na ulasku u prvu ligu.
  • Mazalo
    497
    Nk Mladost Zdralovi nagodinu u drugoj HNL! :strong:
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Kako vi gledate na projekt Kustošije i kakvo Vam je mišljenje o njemu?

Da vidimo malo kalo forum diše nakon Soudania na Črnomercu :smile:
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Soudani i ako dodje Theo i ne znam ko se jos spominja 1, 2 tog kalibra. Mislim da su ozbiljni kandidati za napast prvu ligu. Soudani ce zabit 30 golova ako bude zdrav
  • Jaro
    12k
    nabrijana Lokomotiva s malo vecim facama u svijetu trgovanja rob...ovaj nogometasima. S tim da ce ovdje fokus biti na preprodaji jeftinih, nepoznatih stranaca. Nista dobro ni za koga osim za managere...
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Mislite li da Hrvatska može dobiti još jednog stabilnog prvoligaša? Ja bi rekao da bi mogli i napraviti ozbiljniju priču od Lokomotive, ovi se baziraju na svoju školu pa šta izrode iz nje… Dok će Kustošija dovodit igrače iz cijelog svijeta i stavljati ih tu i izlog…
  • Papastrumf
    22.9k
    Mislim da ce prije grad Bjelovar dobiti ozbiljnog kandidata za stabilnog prvoligasa. Sumnjam da bi isli na izgradnju novog stadiona od 5.000 gledatelja da ne misle ozbiljno.
  • KtcGoat
    5.3k
    Zabrij neki ludi scenarij di ispadne npr Belupo i udje Kustosija.
    Imas Dinamo,Loksu,Goricu,Rudes i Kustosiju u prvoj ligi.
  • Mihael2305
    2.4k
    Još ti Rudeš i Kustošija kvartovski derbi u gradu

Bas bi volio obje ekipe u prvoj.
  • deda
    45.8k
    Misliš predgrađe grada :kiss:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.