• Mikina lijeva kopačka
    764
    I s tim da imaju 9. srpnja prvu europsku utakmicu.Paggini

A vidim da sanjaju skupine zbog "padobrana"

Mislim da će ove godine biti dva ekspresna sramoćenja
  • Zagi
    17.6k
    Nekaj mi tu smrdi oko tog Durdova. Mali je jako potentan igrač ali ništ ..
    Imam neki filing da bi neki njihov insajder mogao svašta napričati.
  • vjeko1701
    24.7k
    Mislim da im Livaja i Rebić ostaju, vjerojatno i Ivušić, posebno ako sleti neka ponuda za Silića pa ga LjPV provoza u gepeku. Durdov im ionako nije u planovima tako da njega nemaju kaj mjenjati.

Ostalo? Pa tko od veznjaka im uopće ostaje? Imaju koga u juniorima?

Moj pretpostavka je da su doveli Grafa jer će im se strategija bazirati primarno na juniorima, slobodnim igračima, posudbama i možda jednim ili dva do 500k odštete. Nešto slično kao što su Poljaci radili do relativno nedavno.

Napad će im ostati donekle nepromjenjen, vezni red skroz nov, u obrani će dovest neku zamjenu za Šarliju. Vraća im se Karačić(?)

Ne znam, jel ima u HNL-u neki njihov odbačen junior a da sline za njim? Znam da dosta sline za Kaveljem iz Gorice, al ima još 2 godine ugovora. Ne bi se čudio da krenu sa kampanjom "Gorici bi trebala biti čast što želimo njihovog igrača a ne da bezobrazno traže neke pare". Da je Teklić išta pokazao u Osijeku, vjerojatno bi i njega htjeli vratiti.
  • Frizura Robija M
    284
    Neka žive doživotno u kružnom toku i agoniji svoje nemoći i neznanja. Iako sve mi se čini da su odlučili skrenuti polukružno i pravac unatrag.
  • Pacho
    17.6k

Ovo bi mozda i imalo smisla da se radi o normalnom konkurentu, ali vidjeli smo na sto to lici cim se ponadaju da imaju sanse. Fizicki napadi na suce, analize sudenja na sluzbenim klupskim kanalima, dilanje snimaka iz VAR sobe, napadanje TV analiticara i jos 500 drugih teroristickih metoda. Cijela liga postaje taoc terorista koji vec skoro cetvrt stoljeca ne mogu do naslova, a u europskom nogometu su relevantni otprilike kao bolivijski prvoligasi. Ubojice nacionalnog koeficijenta.

Neka njih na standardnom zaostatku od -20 do -40.
  • ElDorado
    11.1k
    Oni su pod nadzorom tak da mi nije jasno kak misle bilo koga dovesti ako ne prodaju par igraca pod hitno. S kim ce igrat kvalifikacije ak sad vec odjebu pol igraca.
  • pešća
    1.5k
    ali bez njih bi bilo u kurcu.

Čak sam i za to da budu konkurentiji, sve je napetije onda, zanimljivije.
    Mikina lijeva kopačka

Meni je zanimljivo pratit naš prijelazni rok, pojačavanje momčadi, europske kvalifikacije, naš nastup u Europi, hvatanje rekorda u prvenstvu, pa radove na Kranjči i iščekivanje plavog pakla u centru grada, iščekivanje rendera novog Maksimira. Previše zanimljivih stvari u našem dvorištu da bi mi oni bili ikakav faktor. Tu i tamo nas nasmiju i tjt.
  • rioda
    16.5k
    Moje predviđanje - Šarlija će im biti prvi stoper iduće sezone.
  • Mlađi referent
    15.5k
    Kad u ostalim ligama izlazi izvještaj o otpisanim igračima da znamo kog bi jeftino mogli dovest?
  • don
    19.9k
    Recite da sam lud, ali bez njih bi bilo u kurcu.

Čak sam i za to da budu konkurentiji, sve je napetije onda, zanimljivije.
    Mikina lijeva kopačka

nakon jedne ovakve sezone mi nekad i fali takvo šta iskreno, ali onda se sitin da izgubim 15 godina života u sezonama poput zadnje dvi tako da.. Neka bude kako triba bit.
  • Hnlovac
    5.8k
    isto kao i vrijeme vani

Kad je zima, razmišljaš o ljetnoj temperaturi, kad je ljeto razmišljaš o zimskoj
  • GOAT
    7.7k
    Mi moramo odigrati lošu sezonu i završiti sa nekih 60 bodova da oni nama budu "konkurencija". Takva napetost mi ne treba i ako gledamo realno onda nam je Rijeka puno bliža zadnjih godina nego oni
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Pa Graf je doveden baš i samo zato jer mu je modus operandi nabava besplatnih i jeftinih igrača pa ako se ubode super. S obzirom da taj "poljski" nogomet baš i ne prolazi ovdje, mogli bi oni opasno zveknuti ove sezone, ali opasno
  • Paggini
    85.4k
    Pa Graf je doveden baš i samo zato jer mu je modus operandi nabava besplatnih i jeftinih igrača pa ako se ubode super. S obzirom da taj "poljski" nogomet baš i ne prolazi ovdje, mogli bi oni opasno zveknuti ove sezone, ali opasnoJos-Optimus

Da, ovo i meni miriši, neki teški geto moneyball. Sad skaču od sreće što odlaze ovi klauni, a ne razumiju da će vjerojatno, gledajući budžet na raspolaganju, dovesti 13 poljskih Bambi i Kemala Ademija da ih zamijene
  • Pacho
    17.6k

Takozvani Mandrilball
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.