• Crni86
    21.8k
    ovisi vise o rijeci nego o tovarima i to je cinjenica zadnjih nekoliko godina.

Hajduk je bitan otprilike kao slaven i istra da. Da nema pritisaka sudackih poguranaca borili bi se oni s istrom za 4. mjesto
  • vlatkomarkovic
    3.5k

Slažem se, ali gdje je sada Osijek….. Za Hajduk me nije briga, al uglavnom pročitaj gornji post…..
  • Crni86
    21.8k
    jasno, samo kazem. Dole je toksicno, oni su toksicni, njih boli k za sve, oni samo zele nesto na silu.

Osijek je tu di je, ali je imao tad zdraviju i kompetitivniju pricu kad su se tukli s nama za titulu vise nego sto ce tovari ikad imat. Takvi suparnici dizu nabij lige i kompetitivnost, a ne oni koji sam prijete i udaraju. Takvih prica nama sve vise treba, ali da su dugorocno odrzive. Evo kao sto Rijeka radi

Problem je sto ti imas sad recimo jedan varazdin koji zna da ne moze prdnut pored ovih i zasto bi ulagali ista vise kad pored ovih barbara koji ce skidat glave nikako ne mogu bit drugi? Kako ocekivat razvoj lige onda?
    Rijeka dokle god ima Miskovica zna da im moze parirat, ali zar stvarno mislite da bi orjunasi dopustili jedan varazdin zavrsi ispred njih? Oni bi prekinuli prvenstvo vrlo vjerojatno. Najveci rak hrvatske lige.
  • Droljo
    28.2k

Ne slažem se.
  • crophantom
    4.5k
    Zašto bi nekog u tom aspektu bolia kita za Istru, Vž il Belupo?
    Pa logika stvari govori ako se oni dignu i krene pod petama goriti Rijeci i Hajduku da će se i oni, a kako se oni dižu tako ćemo i mi morati.

Ovako se jebe Hajduku i Rijeci realno, nas mogu stići samo slučajno, ako mi posrnemo, a top 4 im je garantiran.

Čak bi rekao da jaka liga puno više ovisi o Varaždinu, Istri i Belupo nego o Hajduku i Rijeci.
  • Crni86
    21.8k
    ne moras se slagat, ja govorim o cinjenicama, ne o misljenjima. Rijeka ima vise naslova i ulazaka u skupine europskih natjecanja od tovara zadnjih 10-15 godina.

Rijeka je pobjedivala ekipe u europi protiv kojih tovari mogu samo sanjat da uopce igraju.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Nedavno su dali odstetu za trenera i golmana, pozicije koje najlakse popunis vrlo jeftino, u vecini slucajeva i besplatno. Dali su lovu i za stopera kojeg bi kroz nekoliko mjeseci doveli besplatno. Sami su sebi krivi.

A ne mogu rec da ne gustam, sprema se teski kolaps dolje. Ova objava je dokaz apsolutne nemoci i ocaja. Mora se priznat da ih je Luksa podignuo, a sve mi se cini da se sprema kruzni rok koji ih vraca 10 godina unatrag.
  • vlatkomarkovic
    3.5k

Mogu se djelomično složiti s time, ali s druge strane bas da je vodeći i jedini razlog zaostatka lige to da tovari ne daju, ne mogu samo tome pripisati…. Mislim u globali za nas nije dobra ovakva situacija dugoročno, teze ćemo privlačiti kvalitetna pojačanja i teže će nam padati ritam europskih utakmica i manje će vrijediti nam igrači i sve….
  • vjeko1701
    24.7k
    Dugoročno ćemo vidjeti, al konkurentan Hajduk bome nije donio ništa HNL-u osim stalnog pritiska na cijelokupnu javnost do razine koju bi nazvao gotovo talačkom situacijom.

U Europi je postigao isto sada kada je bio konkurentniji i onda kada su im igrači morali igrati pripreme u markerima jer nisu imali za dresove.

Od ljudi oko Rijeke se sve više priča o podizanju budžeta a ne bi ni Kek dolazio da mu nisu date neke garancije jačine ekipe. Dal će ponovno biti uspješan, ne znam, ali ojačana Rijeka više daje našem nogometu nego je Hajduk davao zadnjih godina.
  • Droljo
    28.2k

Rijeka je dosta bodova iza hajduka. I ne možeš reći da tovari nisu bitni za jačinu lige. I slaven je pobjeđivao u europi pa je kurac. Hajduk je oduvijek u vrhu naše lige i kao takav je sigurno bitan za jačinu iste.
  • vlatkomarkovic
    3.5k

Ma slažem se, al ja sam se tu vise dotakao ostalih klubova, ovo s njima je samo mi triger bio….
  • Paggini
    85.3k
    Jedino što je garancija jakog Dinama je jak Dinamo. Neće nas Rijeka, Osijek ili hajduk ojačati jebote. Pa bili smo četvrtfinalisti EL, rušili Tottenhama i ostale velikane kad ovi jedva nisu žnirance znali zavezati. Veze mi s njima i njihovom jačinom nemamo.
  • Crni86
    21.8k
    nisu glavni krivac, ali meni itekako ima smisla zasto se nitko ne zeli upustat u ovaj cirkus, ulagat xy para a da imas nasilnike koji sve na silu rjesavaju.

rijeka je iza tovara ove sezone zato jer su igrali jebeno proljece u europi. Proljece u europi. Ovi nemreju igrat skupinu. Da su tovari ove sezone igrali toliko utakmica kao Rijeka ili mi, borili bi se s Vukovarom za opstanak. Bitan je kontekst, a ne bodovi na ljestvici. Ista ta Rijeka je razbila tovare ove sezone 5:0, izbacila ih iz kupa itd.

Liga je najvise procvijetala zadnjih godina kad su tovari dotakli svoje dno. Da li je to slucajno?
  • Droljo
    28.2k

Kibi dabi. Da mi nismo usrali prošlu sezonu rijeka ne bi ušla u nikakve grupe europske. Nikakve.
  • vjeko1701
    24.7k
    Moja teza je da svojom konkuretnošću više oduzimaju nego daju radi svega kaj dolazi s njihovim pohodima na fritule.

Kolko je gledanost maxsportove emisije pala njihovim micanjem Jeličića? Kolko su vezane ruke svima koji bi nešto javno raspravljali o ligi pod strahom kojeg oni i njihov mafijaški odvjetnik drže nad njima? Koliko oni srozavaju imidž lige svojim nastupima u Europi? Koliko casualaca udaljavaju od interesa za ligom svojim konstatnim kmečanjem o krađama, namještanjima, prijetnjama neredima i svim ostalim? Takve stvari su bitne za popularnost, tv prava, rating i marketing lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.