• rioda
    16.4k
    Nakon što su zadnje 2 sezone krili izvješća o stanju školjke kao zmija noge, sad guraju u prvi plan činjenicu da nitko ne želi napraviti recenziju stanja.hardek

Možda im nitko ne želi to raditi zbog strana od neplaćanja, a ne pritiska javnosti :lol:
  • Pacho
    17.6k
    Mozda ne zele potpisati analizu po kojoj je cucavac istovremeno pogibeljan (da bi se gradio novi stadion) i siguran (dok se ne izgradi novi stadion).
  • Jurki
    25.1k
    htjeli bi biti istovremeno jebeni i posteni.

Al treba biti fer i reci da su bas zabavne štorije o nekadasnjoj poljudskoj lipotici, a danas staroj hrđavoj, propaloj i ohrnaloj dronfulji.
  • Paggini
    85.1k
    Mozda ne zele potpisati analizu po kojoj je cucavac istovremeno pogibeljan (da bi se gradio novi stadion) i siguran (dok se ne izgradi novi stadion).Pacho

ovo je najtočniji i najjednostavniji opis ovog bizarnog manevra kojeg trenutno izvode
  • FazeN
    6.6k
    Evo kad je Hajduk tema, a ti voliš to, Graf želi dovesti;
    Napadača, krilo, čak 3 veznjaka, desnog beka i štopera.

Piriću gdje si?
  • hardek
    10.1k
    Graf želi dovesti;
    Napadača, krilo, čak 3 veznjaka, desnog beka i štopera.
    FazeN

Puljić, Banovec, Gonzalez, Shabani, Biljan, Bosec i Tadić
  • FazeN
    6.6k
    Puljić, Banovec, Gonzalez, Shabani, Biljan, Bosec i Tadićhardek

Moram podjeliti jednu situaciju koja me nasmijala jako hahaha

Dobio sam neka imena koje Hajduk cilja ovo ljeto iz naše lige, pa se čujem s jednim agentom, a igrom slučaja baš je agent od stvarno dobrog igrača iz HNL-a, kojeg sad Hajduk želi jel haha
    (Da ne pišem sad imena javno ko zna tko čita),
    i čovjek mi ni 1 ni 2 napiše samo

"Za kifle nemaju" hahahahahahaha
  • ElDorado
    11.1k
    Svakom igraču treba biti čast igrati za najveći europski klub čak i besplatno
  • Keyser Soze
    19.4k
    Puljić u Rijeci
  • ElDorado
    11.1k
    Dosta očekivano
  • criticus
    7.9k
    "Druga pozicija s koje se nastupa u ovoj raspravi otvoreno je interesna i kao takva ne može biti mjerodavna. Predvodnik takve grupacije je Nenad Fabijanić, arhitekt koji polaže prava na Poljud i čiji je interes isključivo vezan uz tu građevinu. Istodobno, u Zagrebu je član Ocjenjivačkog suda za novi Maksimir, tijela koje radi prema jasno definiranim kriterijima prema kojima budući stadion mora sadržavati sve što moderno zdanje zahtijeva: od komercijalne infrastrukture do posjetiteljskog iskustva, i to upravo kako bi klub maksimizirao svoje prihode i dugoročno bio konkurentan. Radi se, dakle, o jednom standardu za Zagreb i drukčijem za Split, i to iz usta iste osobe." - Naš Hajduk

Hajduk se žali da ne žele radi pritiska dok njihov vlasnik radi pritisak. U jednoj slici ovo je Spiderman meme.
  • Jurki
    25.1k
    "Za kifle nemaju" hahahahahahahaFazeN

:starstruck: :starstruck: :love: :rofl:

Nije lijepo veseliti se tuđoj nesreci... ali takve me vijesti jako razvesele.
  • Mr Anderson
    19.3k
    Dat će Pirke.
  • mlinchica
    6.3k
    Fabijanić je nedavno, na onom predstavljanju obnove Poljuda u HAZU, rekao da nikad neće pristati na rušenje i da će braniti Poljud i fizički ako zatreba.
    Ja ne znam kak se oni mogu tome suprotstaviti ako on polaže autorska prava na samu građevinu. Pa čak i ako država skine tu kulturnu zaštitu.

A usporedba sa Zgb im je toliko promašena da je baš sramotno to isticati.
    Fabijanić se sutra može samostalno isključiti iz ocjenjivačkog suda za Maks, ako to poželi i na kaj će se onda žalit. Jer od Poljuda, po svemu izrečenom, ne bu nikada odustao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.