• db-izbjeglica
    20.5k
    Zanima me samo koliko se takvih slucajeva mora dogoditi da svi shvate od mangera, roditelja do igraca da se karijera gradi prvo doma, pa tek onda u Europi.
    Steta za klinca, izgubio je previse vremena.
    Jurki

Ovo je sasvim legitimno pitanje kada bi prioritet bila karijera mladog nogometaša, a ne zarada svih uključenih u taj proces.

Ovom epizodom u bayernu zaradili su:

Slaven belupo kao klub
    Menadžer kao posrednik u tom poslu
    Nogometaš kao pojedinac

Zvonarek će se vjerojatno vratiti u HNL, ali će na računu imati nekakvu cifru i osiguranu kakvu-takvu financijsku sigurnost i mogućnost za ulaganja van nogometa. Doći će u (karikiram) rijeku, dobiti ozbiljan ugovor za HNL prilike (neće igrati besplatno) i pokušati oživjeti karijeru. Dovoljno je mlad da napravi još pokoji ozbiljan transfer ako odigra kako spada.

Koliko god se činilo čudno, to je zapravo ziheraški potez. Mogao je i uspjeti u bayernu ili po posudbama i zaraditi ugovor od par milijuna eura godišnje (kao stanišić npr), a mogao je i završiti u nekom mainzu ili hoffenheimu sa ugovorom od 700 000 eura godišnje. Ovako će se vratiti u HNL, potpisati s tipa rijekom i dobiti ugovor od 150 000 eura godišnje, njemu opet dobro.
  • Jos-Optimus
    10.7k
    taj Stipić mi je rod, teška ljiga i prevara od čovjeka, glumac smo takav
  • Jurki
    25.2k
    Ovo je sasvim legitimno pitanje kada bi prioritet bila karijera mladog nogometaša, a ne zarada svih uključenih u taj procesdb-izbjeglica

A da.. bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.
  • dragošlapa
    146
    teška ljiga i prevara od čovjeka, glumac smo takavJos-Optimus

Nemrem tog lika. Baš se vidi iz aviona kakav je žmukler. Rijetko odbojan čovjek.

P.S. Ako si s njim u kontaktu, daj mu pls reci da se jebena kravata pušta do remena.
  • rokikaciga
    14.2k
    Dobar sam si s jednim deckom kojeg je trenirao, kakve su to price, metode, kurcologije i znanost o nogometu pa to je cudo. Covjek moze bit life coach po.pricama :lol:
  • Jos-Optimus
    10.7k
    ma, bolje da ne pričam kako je dolazio do poslova. Lovren je za njega magistar
  • DerHerrKool
    1k
    Lovren je za njega magistarJos-Optimus

Uh, kakav endorsement! :rofl:
  • chago13
    323
    daj izreži ovog Toplaka, ne uklapa se nikako u sliku :joke:
  • Jurki
    25.2k
    za ovakav post bi trebal dobiti hlađenje od tjedan dana.
    Pa covjece gdje ce ti duša.. maknuo Valentinu :rage:
  • crophantom
    4.4k
    Toplakova žena se sigurno znoji svaki vikend kad Samir i Vale odu na road trip, nije njoj lako.
  • Filip85
    1.3k
    Ne znam...meni Valentina previše popunjava haljinu za moj ukus...sad zamisli da rodi jednog dana...odoše ti bokovi bespovratno u prorast...
  • Ludovic IX
    11.7k
    sad u osijeku bio u tom dijelu jugozapada di je studio bio i onak izblizine, nije loša ali nije baš ni top topova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.